23.02.2023 – pats jaudīgākais spoguļdatums; no šī datuma baidās visi magi un burvji

Kad skaitlis 2 parādās vairāk nekā vienu reizi, divnieku enerģija kļūst vēl spēcīgāka. Divnieku sērijas vērtību pastiprina arī nulle, kas nozīmē sākuma punktu, kur viss sākas un beidzas.

Nullei ir spēja pastiprināt enerģiju, padarot katru skaitli spēcīgāku un ietekmīgāku. Tādējādi četru divnieku enerģija spoguļa datumā 23.02.2023 mudina atklāt to, kas mūsu dzīvē ir svarīgs, un pilnībā tam veltīt sevi, pievēršot uzmanību līdzsvaram un harmonijai.

Tāpēc šajā dienā jāizvairās no negatīvas domāšanas un pesimisma, jāattīsta apņēmība un pacietība, izvairoties no visa, kas mums atņem enerģiju.

Datums 23.02.2023 ir īpaši svarīgs sievietēm, jo cipars 2 asociējas ar zemes, sievišķo enerģiju, tāpēc vājākā dzimuma pārstāves šajā dienā var sagaidīt neparasti notikumi.

Lasi vēl: Ģimene uzņēma vienkāršu kopbildi no sava ceļojuma. Apskatot to tuvplānā šermuļi skrien pār kauliņiem

Šis spoguļdatums ir svarīgs arī biznesa cilvēkiem. Viņu ierosinājumi tiks novērtēti un pieņemti, un dažiem uzņēmējiem izdosies īstenot savas biznesa idejas. Tomēr atkārtotie divnieki norāda, ka uz mērķi jāvirzās lēni un vienmērīgi, jo šis ir laiks pacietībai un nesteidzīgam tempam.

Šim datumam ir arī ēnas puse un tā nosaka, ka šajā laikā cilvēki, kuri cieš no stresa un pastiprināta uztraukuma var ari reaģēt un bieži iekulties nepatikšanās. 

Magi un burvji no šī datuma bīstās, jo uzskata, ka šajā laikā ir ļoti spēcīga melnā maģija un to praktizētāji bieži šo laiku izmanto, lai darītu sliktas lietas.

 

Leave a Comment