20. marts ir diena, kad jūs varat mainīt savu likteni un visu savu nākotni pavērst tikai uz labo pusi

2024. gadā pavasara ekvinokcija iekrita 20. martā. Šī ir īpaša diena visiem astrologiem, jo sākas jauns astronomiskais gads. Tas notiks 20. martā pulksten 6:07.

Pirms svētkiem, saskaņā ar tradīcijām, tiek diedzēti kvieši vai lēcas, tas ir jaunas dzīves dzimšanas simbols. Saskaņā ar agrāko tradīcijām pirms svētkiem ir nepieciešams samierināties ar visiem un nožēlot grēkus, tīrīt māju.

Tiek uzskatīts, ka, ja cilvēkam ir spilgtas domas, gaiša dvēsele un sakopta māja (apkārtējās telpas tīrība atspoguļo viņa iekšējā stāvokļa skaidrību), tad farishta (eņģeļi) dos viņam labklājību un pārpilnību.

Īpašnieki mēģināja sakārtot māju, izrotāt to, mazgāt visas drēbes. Tajā pašā dienā viņi pieminēja savu senču dvēseles, veica ziedojumus un lūdza palīdzību un aizsardzību pret nepatikšanām.

Senčiem bija arī savas tradīcijas, tie bija īsti svētki ar dziesmām, svētkiem un saviem, īpašiem ēdieniem, (putra no kviešiem un gaļas).

“Vecā gada pēdējā naktī ir ierasts laistīt virsū ūdeni viens otram un lēkt pāri tekošam ūdenim, lai attīrītu sevi no pagājušā gada grēkiem.”

Izpildi šo testu: Šova ”Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Danute ceļojuma laikā piedraud Sendijai ar šķiršanos un lūk, kas notiek!

“Pavasaris nosaka gadu, viņi saka Austrumos, un tā tiešām ir. Lai sāktu jaunu biznesu, uzsāktu jaunus projektus, sāktu ilgi lolotus plānus, stādītu un sētu, mēslotu un ūdeni – tie ir jebkura pavasara uzdevumi. Enerģiju viņiem var paņemt burtiski no plāna gaisa.

Un jauni apstākļi praktiskai ideju īstenošanai šajā laikā var parādīties pilnīgi negaidīti. Šis ir drosmīgu lēmumu, spilgtu iniciatīvu laiks, kad nav jādomā par sekām, bet jāpakļaujas savai dabiskajai vēlmei rīkoties un izpausties.”

Lasi vēl: Pavasara saulgrieži 21. martā. Nedariet šīs lietas šajā dienā, citādi viss būs slikti

“2024. gada 20. martā, pavasara ekvinokcijas dienā, sākas astroloģiskais Jaunais gads. Šis notikums atraisīs spēcīgus spēkus… Saule Aunā veicinās garastāvokļa, optimisma un fiziskā līmeņa uzlabošanos – entuziasmu, enerģiju un augstāku vitalitāti.

Citā gadījumā Saules pāreja uz zodiaka pirmo zīmi ļaus mums sajust savu iekšējo spēku, tā mobilizāciju, pateicoties kurai mēs varēsim veikt pozitīvas izmaiņas savā dzīvē.”

Lūk, arī paši galvenie rituāli ko nepieciešams šajā dienā izdarīt, lai veiksme tevi nekad nepamestu:

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment