20. marts ir diena, kad jūs varat mainīt savu likteni un visu savu nākotni pavērst tikai uz labo pusi

Viņa dalījās ar 2 rituāliem:

“1) Pavasara ekvinokcijas brīdī, tas ir, 20.03.24. plkst.06:07 pēc laika, iededziet sveci, koncentrējieties uz tās liesmu, notīriet smadzenes no jebkādām domām, ieklausieties sevī, padomājiet par to, ko jūs patiešām vēlaties.

Piepildiet šo vēlmi ar savu enerģiju, iedomājieties to spēcīgas ugunīgas straumes veidā, mēģiniet redzēt, it kā patiesībā, ka šī vēlme jau ir piepildījusies, vienlaikus sajūtiet savu stāvokli, kādu laiku palieciet tajā. Vissvarīgākais ir tas, ka svecei vajadzētu izdegt pašai, nekādā gadījumā to neizpūst.

2) Nākamajā dienā pēc pavasara ekvinokcijas (21.03.24.), tieši saullēktā, pagrieziet seju pret Spīdekli, tas ir, uz Austrumiem, un koncentrējieties uz savu vēlmi.

Tas ir labāk, ja vēlme tiek formalizēta mērķa formā, kam jau ir daži posmi vai rīcības plāns, lai to sasniegtu. Galu galā Auns ir entuziasma, iedvesmas, aktivitātes un aktivitātes pazīme. Tāpēc, ja tavs sapnis tiek pasniegts kā mērķis, sasniegt to, ko vēlies, būs efektīvāk, ātrāk un vieglāk.”

 

Lasi vēl: Šova ”Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Danute ceļojuma laikā piedraud Sendijai ar šķiršanos un lūk, kas notiek!

Marts ir galvenais pavasara mēnesis ķīniešu kalendārā, mums marts ir viens no pārsteidzošākajiem un interesantākajiem gada mēnešiem, šis mēnesis ir pilns ar vissvarīgākajiem un spēcīgākajiem notikumiem, kas ietekmēs absolūti visus, tas patiešām ir galvenais mēnesis.

 

Leave a Comment