16. jūnijā, pulksten 11:30 aizsaulē devies talantīgs sportists: ”Ar dziļām skumjām un smagu sirdi jāpaziņo sēru vēsts”

16. jūnijā, pulksten 11:30 aizsaulē devies talantīgs sportists. Diemžēl sacensību laikā kaut kas nogāja greizi un sportists cieta, viņš nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, bet bija par vēlu. 

Reiz kāds mācītājs stāstīja, ka dvēsele mierīgi pamet ķermeni kā ūdens pile, kas iespiežas no ādas ūdens maisa, un eņģeļi to satver. Eņģeļi to maigi izņem, sakot: “…Nebaidieties un nebēdājiet, bet saņemiet labās vēstis par Paradīzi, kas jums tikusi apsolīta! Mēs esam jūsu aizstāvji šajā dzīvē un Pēdējā.

 

Krītot piektajā “Šveices tūres” posmā, aizsaulē devies riteņbraucējs Džīno Mēders

16. jūnijā, pulksten 11:30 pēc Šveices laika slimnīcā Kūras pilsētā n.o.m.i.r.a riteņbraucējs Džīno Mēders, kurš dienu iepriekš avarēja “Šveices tūres” piektajā posmā. N.ā.v.i apstiprināja Bahrain-Victorious komanda, izplatot paziņojumu.

“Ar dziļām skumjām un smagu sirdi jāpaziņo par Džīno Mēdera došanos mūžībā: šodien, 16. jūnijā, pēc ļoti smagas a.v.ā.r.i.j.as “Šveices tūres” piektajā posmā Džīno zaudēja cīņā par savu dzīvību, jo ieguva smagas traumas kritiena laikā. Visa mūsu komanda ir šī traģiskā negadījuma satriekta un mūsu domas un lūgšanas ir kopā ar Džīno ģimeni un mīļajiem šajā neticami grūtajā laikā.”

26 gadus vecais riteņbraucējs vienā no pagriezieniem lielā ātrumā ielidoja gravā, nolidojot vairākus desmitus metru. Gravas apakšā viņš atradās strautā. Viens no sacensību ārstiem burtiski divas minūtes vēlāk nokāpa pie sacensību dalībnieka, uz vietas paspēja veikt kardiopulmonālo reanimāciju, pēc kā Mēders ar helikopteru tika nogādāts slimnīcā, kur ārsti turpināja cīņu par viņa dzīvību.

Lasi vēl: “Slavenā Ēģiptes dievību pārbaude!”; Ēģiptes simbols, kas jūs visvairāk piesaista, atklās slēptu personības iezīmi

“Džīno bija izcils sportists, piemērs mērķtiecīgumam, vērtīgs mūsu komandas un visas riteņbraucēju sabiedrības loceklis. Viņa talants, centība un aizraušanās ar sportu iedvesmoja mūs visus,” sacīja Bahrain – Victorious pārstāvji.

 

Leave a Comment