12.novembra rītā 91 gada vecumā mūžībā devās latviešu aktrise; meita ir gatava atklāt nāves iemeslu

12.novembrī soctīklus pārsteidza sēru vēsts no kādas latviešu aktrises ģimenes. Aktrise mūžībā devās 91 gada vecumā un viņas meita tikai tagad ir gatava runāt par nāves iemeslu. 

12. novembrī 91 gada vecumā mūžībā aizgāja Velta Skurstene-Lāce. Viņa bija aktrise, kurai bija ilga un izcila karjera, un viņa pietrūks daudziem. Zane Lāce-Baltalksne dalījās, ka viņas mamma mirusi slimnīcā.

Veltas Skurstenes mūžs noslēdzās Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Gaiļezera paliatīvās aprūpes nodaļā, 12.novembrī. Kad Veltai atklāja vēzi, viņa to neuztvēra tik ļoti nopietni. Slikto domu vietā viņa vēlējās dzīvot pilnvērtīgi un turpināt saimniekot līdz galam.

Lasi vēl: 94 gadu vecumā mūžībā devusies bērnu grāmatu autore: ”Viņa nodzīvoja skaistu un garu dzīvi”

“Lai gan šī slimība, kaites un vecums bija viņu nomocījuši, mamma rosījās līdz pēdējam cik vien spēja,” aktrises meita emocionāli stāsta. 

Pieminēsim, ka Velta ir spēlējusi gan teātrī, gan kino, gan radio iestudējumos. Šī vēsts satrieca visus viņas mākslas atbalstītājus.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate.io</cite>

    At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Leave a Comment