Lūk, šīs konkrētās zodiaka zīmes drīzumā piemeklēs veiksme un bagātība! Skatām sarakstu!

Mēdz teikt, ka, ja maijā uzsākat svarīgu uzņēmējdarbību, jums visu gadu nāksies mocīties ar nelaimēm un grūtībām, tomēr tā nav. Kāds astrologs pastāstīja, kuras ir veiksmīgākās zodiaka zīmes. 

Tā ir muļķība, saka astrologs un šamanis Karagai, jo tikai mēs paši esam atbildīgi par visu, kas notiek mūsu dzīvē: “Maijā pieņemiet lēmumu uzņemties atbildību un izbaudiet procesu.”

 

Auns

Labs laiks pašattīstībai – jaunas zināšanas dos labus rezultātus. Atlikušo laiku pavadiet ar saviem mīļajiem, jo viņiem tas tagad ir nepieciešams, un jūsu laika un emocionālie izdevumi tiks atalgoti.

Tev nevajadzētu sākt remontēt, pārvietot, būvēt. Baudi stabilitāti un nemainīgumu, atkal tāds laiks drīzumā nenāks. Nauda ir laba, bet nemetiet savus ienākumus pa kreisi un pa labi, vēlāk to nožēlosiet. Ar atvaļinājumu arī ir labāk kavēties.

Orākula “Karagai” padoms: Buļļi – maijs ir labs izlēmīgiem lēmumiem un reālai rīcībai, nevis sēdēšanai uz dīvāna, un plūkt. Dariet to, kas jādara, un būs tā, kā būs. Veiksme tevi svētī, izrādiet spēku. Tavas prasmes un spējas spēj paveikt daudz vairāk, nekā tu domā. Tici sev, jo es jau ticu tev!

 

Dvīņi

Tas ir retais mēnesis, kad viss ir iespējams, sākot ar tēla maiņu un beidzot ar naudas tērēšanu un jaunu projektu uzsākšanu. Viss būs prieks un dos lieliskus rezultātus. Nesāc strīdus – tajos neatradīsi patiesību, bet konflikts ievilksies uz ilgu laiku.

Tev arī vajadzētu gaidīt lielu remontu, bet tu vari labot nelielas lietas. Maijs ir mēnesis, kad svarīgs ir nevis mērogs, bet gan uzsākšanas process, tieši šāda stratēģija novedīs pie vēlamā. Sniedziet aizdevumu tikai tam, kam patiešām nepieciešama nauda. Šī summa viņam palīdzēs un mainīs viņa dzīvi, un visi būs apmierināti.

Lasi vēl: No 1.maija visiem autovadītājiem gaidāmas izmaiņas! Daudzi par šo ir piemirsuši

Karagai Orākula Padoms: Jūsu atbalsts nav tik spēcīgs, kā jūs vēlētos. Kāpēc? Noskaidro to. Saudzē savus spēkus un nodarbojies ar pašattīstību, izglītību un vairo savus nopelnus klana priekšā.

Pārējais var pagaidīt. Nemēģini ieskatīties likteņa atslēgas caurulītē, neplāno un nesāc jaunas lietas. Esiet vienatnē ar sevi, nodarbojieties ar sevi un savām pamatvajadzībām.

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment