Vientuļa sieviete konsekventi pieļauj trīs kļūdas, kas viņai neļauj atrast normālu vīrieti 

Vīriešu un sieviešu vientulība ir ļoti atšķirīgas. Mums, vīriešiem, vientulība ir saistīta ar ierobežotām izvēles iespējām un reizēm ar to pilnīgu trūkumu.

Visticamāk, pagājis cauri nepatīkamai situācijai, kad gribas attiecības, bet banāli nav ar ko – sarunu lokā nav brīvu sieviešu, un iepazīšanās portālos ignorē vai noraidoši izturas.

Sievietēm ir viss savādāk. Kopumā viņām nav vientulības kā tādas, bet tikai tai tuvs stāvoklis, uz kuru noved nevis ierobežota izvēle (kā mums, vīriešiem), bet gan nespēja izdarīt šo izvēli.

Lūk, piemēram manas paziņas Marinas izvēles lokā ir ducis ļoti dažādu vīriešu, bet tajā pašā laikā viņa ir bez attiecībām, jo nespēj izvēlēties kādu no kavalieriem.

Vai zināji, ka 16.maiju mūsu senči uzskatīja par ļoti fenomenālu dienu? Un tajā bija aizliegts šis!

Un šķiet, ka Marina ir gatava kādu izvēlēties, bet pirms izvēles viņa uzdod jautājumu, kas sabojā turpmāko komunikāciju.

Lasi arī: Ko tādu pats savām acīm ir redzējis tikai retais: Toms Bricis publicē biedējošu video – šodien tas noticis tepat Valmierā

Un, ja es viņu izvēlēšos, vai viņš spēs…..

Un tad tas ir atkarīgs no sievietes. “Vai viņš spēs nodrošināt komfortu”, “vai viņš spēs mani padarīt laimīgu”, “vai viņš spēs nopelnīt pietiekami daudz naudas”. Viss, kas seko pēc “ja”, ietilpst ideāla vīrieša aprakstā, bet problēma ir tā, ka mūsdienās gandrīz nav vīriešu, kuri varētu vismaz pietuvoties šim ideālam, nemaz nerunājot par to, lai būtu viss…

Šī nav vienīgā kļūda, un vientuļās sievietes nemainīgi pieļauj trīs kļūdas, kas neļauj viņām veidot attiecības ar vīriešiem. Šīs kļūdas ir noderīgi zināt, jo, ja saskarsmē ar nākamo draudzeni sastapsieties ar kaut ko līdzīgu, uzreiz sapratīsiet, ka labāk iet pa citiem ceļiem.

 

1. Meklē  “izklaidētāju”

Ja pirmajā randiņā jūs uz sievieti neatstājāt iespaidu, maz ticams, ka viņa piekritīs otrajam randiņam. Ko nozīmē “nespēja atstāt iespaidu”? Tas nozīmē, ka jūs varat būt izskatīgs, interesants un patīkams skaistulis, kas jūsu pavadonei spilgtināja vakaru, bet viņas dvēselē nekas nesaklikšķējās.

Šajā gadījumā sievietes reti kad sev atzīstas, bet viņas meklē ne tikai cienīgu vīrieti, bet tādu, kas apņemtu viņu ar visdažādākām emocijām. No pirmā randiņa viņa sagaida ne tikai patīkamu vakaru, bet to, ka jūs viņu uzmundrināsiet, pārsteigsiet, iekarosiet, iepriecināsiet. Ja sieviete nesaņem pareizās emocijas, tad komunikācija iet zudībā.

Jā, vakars bija labs. Kad būs nākamā tikšanās? Ziniet, es esmu aizņemts, darīsim to nākamnedēļ. Un līdz nākamajai nedēļai sieviete tevi aizmirst.

Problēma ir neatbilstība starp vīrieša un sievietes mērķiem. Mēs, vīrieši, dodamies uz randiņu ar diviem mērķiem – vai nu lai attīstītu pazīšanos ar sievieti, kas mums patīk, vai arī lai iegūtu no viņas fizisku tuvību (vai visi kopā). Savukārt sieviete bieži var viegli doties uz randiņu no garlaicības, vēlmes atpūsties vai gardām vakariņām uz kāda cita rēķina.

Nav brīnums, ka šāds pirmais randiņš ir pēdējais, jo vīrietis ieradies, lai komunicētu un iepazītos, nevis lai izklaidētu nepazīstamu dāmu.

2. Pārbaudes

Zināma daļa vientuļo sieviešu sazinās ar vīriešiem no strikti revidējošas pozīcijas. Viņas novērtē katru potenciālo kandidātu, liekot punktus nevienam nezināmā skalā.

Problēma ir tā, ka, jo plašāka šāda pārbaude, jo grūtāk to izturēt, un dažos gadījumos tas ir vienkārši neiespējami, jo daži punkti ir pretrunā ar citiem.

Sieviete vēlas satikt stipru, bet vāju vīrieti, bagātu, bet dāsnu vīrieti, kurš iztērēs simtiem tūkstošu un miljonus savai sirds dāmai.

Agrāk bija populāri pārbaudīt šādi:  “uzrakstīt viņam no cita konta un paskatīties, kā viņš komunicē ar citām sievietēm”, lai gan īpaši nolaistos gadījumos sieviete pie šādas lietas ķeras arī šodien.

Kā minēts iepriekš, ideālu vīriešu nav, un sarežģītā pārbaude noteikti būs divi vai trīs nekonsekvences punkti. Lūk, vīrietis ar zeltainām rokām, labs tuvībā un izskatīgs, bet nepietiekami pelna un viņam patīk spēlēt datorspēles. Vai arī otrādi – labi pelna, bet izskats ir trijnieks un ļoti spītīgs.

Šajā gadījumā, pat ja ideāls vīrietis pastāv, viņš diez vai vēlēsies iziet cauri atlases dzirnakmeņiem. Viņam vai nu ir sieviete, vai viņš maina tās katru nedēļu, jo apkārt apgrozās gudrākas dāmas, kuras saprot, ka viņām jāskrien pakaļ ideālam vīrietim, bet ne otrādi.

 

Tomēr šīs pat nav galvenās kļūdas. Galvenā kļūda ir trešais punkts!

 

3. Meklē mīlestību no pirmā acu uzmetiena.

Daudzām vientuļām sievietēm ir kļūdaina izpratne par mīlestību un pareizu vīrieša izvēli.

Ja viņš ir mans liktenis, tad mēs iemīlēsimies viens otrā no pirmā acu uzmetiena. Tāpēc sieviete veic paviršu potenciālā kandidāta novērtējumu, un, ja pirmajās desmit sekundēs nekas “nesaklikšķina”, tad viņa maigi lūdz atbrīvot vietu nākamajam skaistulim.

Problēma ir tā, ka mūsdienās varbūtība, ka sieviete iemīlēsies vīrietim no pirmā acu uzmetiena, ir praktiski nulle. Mūsdienu sievieti ir ļoti grūti pārsteigt, iespaidot, iekarot. Viņa ir izlutināta un prasīga, viņai ir bijuši desmitiem precinieku, kuri darījuši visu un vēl vairāk.

Šeit jūs tikāties ar Solvitu, kura līdz saviem trīsdesmit pieciem gadiem izgāja cauri vairākiem desmitiem vīriešu. Ko jūs viņai pastāstīsiet, ko viņai vēl neviens nav teicis? Ko jūs darīsiet un parādīsiet, ko citi kungi nav darījuši? Ar ko jūs viņu pārsteigsiet? Nekā, tāpēc jūs nesaņemsiet neko citu kā vien vien vienaldzību.

Galu galā Solvita sēž un gadiem ilgi gaida savu mīlestību no pirmā acu uzmetiena. Problēma ir tā, ka mēs nedzīvojam pasakā, un ilgi gaidītais princis neparādīsies vienkārši tā, no tukšuma.

Paldies par uzmanību! Ja jums ir, ko piebilst, rakstiet savas domas komentāros!

Leave a Comment