“Es gandrīz no gultas izkritu!” – sieviete no Pierīgas 10.aprīlī iegādātā loterijas biļetē laimējusi pasakainu summu

Foto – Pexels

Dažkārt mēs lasām par tiem, kas laimē iespaidīgas summas loterijas biļetēs, un ceram, ka kādreiz tie būsim tieši mēs, vai ne? Šis sapnis ir piepildījies kādai sievietei no Latvijas, kura ir trīs bērnu mamma un dzīvo Pierīgā – viņa “Simtgades loterijā” ir laimējusi patiešām iespaidīgu summu.

“Simtgades loterija” ir loterijas spēle, kas apvieno sevī sabiedriskā labuma mērķi un talantīgu mākslinieku radītās vērtības: tās rotā loterijas biļetes, un, protams, laimestus. Taču, ja loterijas biļetē nav atklāts laimests, tad ir iespēja to reģistrēt papildus spēlei. Vislielākais iespējamais laimests ir iespaidīgs – 100 000 eiro liela naudas balva.

“Latvijas Loto” mājas lapā publicēta priecīga ziņa – jau 64.reizi pēc kārtas “Simtgades loterijā” laimēta patiešām iespaidīga summa. To laimējusi 47 gadus veca sieviete, kas dzīvo Mārupē, ir trīs bērnu mamma un strādā veselības aprūpes jomā. Viņa atzinusies, ka laimīgo biļeti esot iegādājusies “iLoto”.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Sieviete jau agrāk esot laimējusi trauku mazgājamo mašīnu un citas naudas balvas dažādās loterijās, un daudzi tāpēc viņu uzskatot par veiksminieci, kam veicas loterijās. Tomēr tik iespaidīgs laimests kā šajā reizē, viņai gadījies pirmo reizi dzīvē. Sieviete saka, ka momentloterijas biļetes iegādājoties salīdzinoši reti, tomēr esot pārliecināta, ka veiksme jāizmēģina, jo nekad nevarot zināt, kad tev tā uzsmaidīs.

Logi spīdēs tīri līdz pat rudenim: vienkārši notīriet stiklu ar šo lēto līdzekli

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Pavasarīga vistas zupa ar siera bumbiņām un zaļumiem: smeķīgs un neparasts gardums no parastām sastāvdaļām

Sieviete ir dzimusi Pūķa gadā, tāpēc viņa šobrīd turas pie pārliecības, ka tieši šis gads viņai sagādājis šādu, tik neticamu veiksmi. Laimīgo momentloterijas biļeti viņa iegādājusies spontāni – tas noticis 10.aorīļa vakarā. Esot nopirkusi vairākas biļetes – Pērli, 500 € un divas Simtgades biļetes.

Lasi vēl: Loterijas laimestu mēness kalendārs 2024.gada maijam: uzzini laimīgās dienas un dienas, kad labāk netērēt naudu loterijas biļetei!

Summa, ko sieviete laimēja, ir patiešām iespaidīga!

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment