Zivīm jāiztiek bez riskiem, bet Dvīņus gaida pārsteigumi; Globas dienas prognoze 13. jūlijam visām zīmēm

Sestdien, 2024. gada 13. jūlijā, slavenais eksperts Pāvels Globa iesaka nodarboties ar kļūdu labošanu. Pēc tam ir pienācis laiks sākt jaunus darījumus un projektus.

Turklāt šī diena ir ideāli piemērota jaunu zināšanu apguvei un sarežģītu jautājumu risināšanai. Spogulis žurnālisti noskaidroja, kādus izaicinājumus un iespējas šī diena nesīs dažādām zodiaka zīmēm.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šī diena ir ideāli piemērota pašizglītībai un intelektuālajam darbam. Šis ir laiks, kad tu varēsi realizēt savas pārdrošākās idejas.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsis būs iespēja iekarot draugu un ģimenes labvēlību. Turklāt tev būs absolūta harmonija personīgajās attiecībās.

Kabaču uzkoda “Vīramātes mēle” – tik pārsteidzoša, ka no galda pazūd dažās minūtēs

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem jābūt gataviem pārsteigumiem. Eksperts iesaka vientuļajiem zīmes pārstāvjiem veidot drosmīgas iepazīšanās un uzsākt jaunas attiecības.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži iegūs lielisku iespēju palielināt savus ienākumus. Jūs gaida harmoniska saskarsme ar apkārtējiem. Radinieki un tuvi cilvēki būs jūsu uzticams atbalsts. Eksperts iesaka aktīvi iesaistīties ģimenes jautājumu risināšanā.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šajā dienā vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā, īpaši pieņemot svarīgus lēmumus. Tev vajadzētu pievērst uzmanību arī sava izskata uzlabošanai: apmeklē kosmētiķi, frizieri vai vingro sporta zālē vai fitnesa centrā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment