Zivīm jāiztiek bez riskiem, bet Dvīņus gaida pārsteigumi; Globas dienas prognoze 13. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām Globa iesaka netērēt laiku nesvarīgām un nebūtiskām lietām. Ir svarīgi koncentrēties uz atbildīgiem uzdevumiem un pašattīstību.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem būs jauni enerģijas avoti, kas būtu pareizi jānovirza. Paliec pozitīvi noskaņots un strādā pie sava pasaules redzējuma paplašināšanas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem ir svarīgi noteikt prioritātes starp daudzajām darāmajām lietām. Koncentrējies uz svarīgākajiem uzdevumiem, lai izvairītos no savas enerģijas un resursu izkliedēšanas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šajā dienā būs dzīvesprieka un enerģijas pilni. Tu spēsi veiksmīgi tikt galā ar svarīgākajiem uzdevumiem un tuvoties saviem ilgtermiņa mērķiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šajā dienā vajadzētu skaidri definēt savus mērķus un prioritātes un izvēlēties veidus, kā tos sasniegt. Ir svarīgi saprast, kādos apstākļos esi gatavs strādāt, lai sasniegtu to, ko vēlies.

Tautas zīmes 13. jūlijam: ko vajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un problēmām

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri šajā dienā pievērsīsies introspekcijai. Eksperts iesaka strādāt pie savām kļūdām, lai izvairītos no to atkārtošanas nākotnē.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šajā laikā nav ieteicams uzņemties risku un doties avantūrās. Ir svarīgi noteikt sev drošu distanci un komfortablu vidi. Eksperimenti ir iespējami, bet ne šajā konkrētajā dienā.

Leave a Comment