Zeķes pie vasaras apaviem: kā izvēlēties tos pareizi, lai padarītu tēlu stilīgu

Mēs pastāstīsim, kā pareizi izvēlēties zeķes pie vasaras apaviem un ar kādām drēbēm valkāt šādu kombināciju, lai būtu modē.

Katra meitene vēlas izskatīties ne tikai pievilcīgi, bet arī izcelties no pelēkā pūļa. Šajā ziņā palīdzēs vienkārši paņēmieni ar stilu.

Mēs jums pastāstīsim, kā izvēlēties pareizās zeķes zem vasaras apaviem un ar kādām drēbēm valkāt šādu

Agrāk zeķes ar vasaras apaviem tika uzskatītas par sliktu stilu, bet, kā zināms, tendences nepārtraukti mainās. Tāpēc jūs varat eksperimentēt ar stilu, kā to dara daudzas slavenības un ielu stila blogeri.

Lai tēls izskatītos harmoniski, ir ļoti svarīgi apavus vai sandales saskaņot ar atbilstoša materiāla zeķēm. Piemēram, pie sandalēm ar raupju zoli vai pie masīviem ādas apaviem labāk valkāt zeķes, kas izgatavotas no kokvilnas. Bet izsmalcinātas sandales lieliski papildinās caurspīdīgās kaprona opcijas.

Vēl viens modes noteikums ir ņemt vērā figūras proporcijas, izvēloties zeķes vasaras apaviem. Jebkuras zeķes “sagriezīs” kājas un padarīs to apakšējo daļu nedaudz masīvāku. Lai no tā izvairītos, vienkārši valkājiet zeķes pie sandalēm vai citiem apaviem tikai kopā ar biksēm.

Lasi vēl: Sodrēji izzūd dažu minūšu laikā. Efektīvi noslēpumi, kā tīrīt pannu

Svarīgi arī, lai zeķes saskanētu ar citām jūsu izskata detaļām. Vislabāk izvēlēties vienkrāsainas zeķes bez apdrukām un citiem dekoratīviem elementiem. Ja uz vasaras apaviem ir dekors, tad spilgtas zeķes ar apdruku vai krāsainiem šuvumiem pārslogos tēlu.

Ja nebaidāties no drosmīgiem eksperimentiem, spēlējiet ar kontrastu. Galvenais, lai šāda krāsu kombinācija jums patiktu.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Tomēr nekādā gadījumā nedrīkst valkāt miesas krāsas kaprona zeķes zem sandalēm un citiem vasaras apaviem. Gaļas krāsas kaprona zeķes ir piemērotas tikai tad, ja ir noteikts lietišķs ģērbšanās kodekss. Un pat tādā gadījumā tās nevajadzētu valkāt pie svārkiem – tikai pie biksēm. Ikdienas tēlā šāda detaļa padara tēlu lētāku un izskatās slikti.

 

 

Leave a Comment