”WhatsApp” pirms īsa brīža vērsās pie saviem lietotājiem: ”Ļoti drīz jūs gaida izmaiņas lietotnē”

”WhatsApp” pirms īsa brīža vērsās pie saviem lietotājiem. Lietotnes pārstāvji uzsver, ka izmaiņas gaidāmas ļoti drīz un cer, ka klientiem šīs izmaiņas būs pozitīvas. 

WhatsApp ir tūlītējās ziņojumapmaiņas mobilā lietotne, kas izstrādāta dažādiem viedtālruņiem. Izmantojot interneta savienojumu, jūs varat tērzēt ar draugiem un nosūtīt digitālās fotogrāfijas, skaņas un video ierakstus, dokumentus vai pat GPS koordinātas ar savu atrašanās vietu.

Cilvēku grupa ar WhatsApp var izveidot WhatsApp grupu, kurā katrs dalībnieks var ērti nosūtīt ziņojumu visiem pārējiem dalībniekiem, kas tajā atrodas. Arī apkārtējie cilvēki var pievienoties dažādām WhatsApp grupām.

 

Lasi vēl: Nekad vairs neekonomējiet uz tualetes papīru. Pazīstama medmāsa dalījās ar to, ko nav pieņemts teikt skaļi

Kopš 2016. gada aprīļa ziņojumi un zvani starp lietotājiem ir ļoti aizsargāti, izmantojot pilnīgu šifrēšanu. Tas nozīmē, ka ziņojumus nevar lasīt neviens cits, izņemot sūtītāju un saņēmēju, un tālruņa sarunas, kuras lietotāji risina, izmantojot WhatsApp, nevar noklausīties.

Pirms īsa brīža lietotnes pārstāvji paziņoja saviem lietotājiem patīkamus jaunumus, kas skars ikvienu, kurš izmanto šo lietotni. Kādi būs jaunumi?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment