WhatsApp atklāj, ka pavisam drīz daudziem lietotājiem šī aplikācija būs liegta; ir zināms arī iemesls

Mēs visi lietojam WhatsApp. Pat tie, kam tas ļoti nepatīk, joprojām to izmanto. Tāpēc, ka ir ērtāk sazināties ar mīļajiem. Šeit nav nekas neparasts – WhatsApp ir ļoti vienkāršs un nepretenciozs, tas darbojas pat senākajos tālruņos, kurus pat to ražotāji vairs neatbalsta.

Tāpēc vecvecāki un citi gados vecāki cilvēki dod priekšroku tam. Bet dažreiz pati WhatsApp pārstāj atbalstīt vecākas ierīces. WhatsApp pārtrauks darboties ierīcēs, kurās darbojas vecākas Android versijas.

Patiesībā tas bija zināms jau pagājušajā gadā, jo lietotnes vadība nevarēja vienkārši paņemt un pēkšņi pārtraukt atbalstīt novecojušas ierīces, tam ir vajadzīgs laiks. 

Whatsapp sauc par mantotām ierīcēm jebko, kurā darbojas operētājsistēma Android 4.0.4 vai jaunāka versija. Vecāks – pēc vecuma. Tas ir, viņu operētājsistēmas versija, gluži pretēji, būs zemāka. Tāpēc jums vajadzētu koncentrēties uz Android 4.1.

 

Lasi vēl: Spēcīgākā veiksme: Trīs zodiaka zīmes, kurām viss aprīlis būs kā viena liela baltā svītra dzīvē

Šī ir agrākā Google mobilās platformas versija, ko atbalstīs WhatsApp. Tiesa, ne uz ilgu laiku. Tā kā messenger izstrādātāji katru gadu pārtrauc Android versijas atbalstu, lai turpinātu lietot WhatsApp, jums ir nepieciešams kaut kas jaunāks.

 

Leave a Comment