VUGD izplata paziņojumu visiem iedzīvotājiem! Daudzas mājas tiks apsekotas

Daudzas mājas tiks apsekotas, ziņo VUGD. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests ir vērsies pie visiem Latvijas iedzīvotājiem ar vēstījumu! 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, ko parasti dēvē par VUGD, ir Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas pakļautībā esoša valsts iestāde. Tas ietver centrālo biroju, kā arī atsevišķas un reģionālas nodaļas.

Centrālais birojs aptver dažādas nodaļas, piemēram, finanšu plānošanu, personālu, preses un sabiedrisko attiecību, juridisko, plānošanas un koordinācijas, Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības, projektu vadības, iepirkumu un drošības, kā arī dokumentu aprites un vadības departamentus.

Lasīt vēl: Auni atrisinās problēmas, bet Svariem vajag pārliecību par sevi; Dienas horoskops 20. septembrim visām zodiaka zīmēm

Papildus teritoriālās struktūrvienības sastāv no Rīgas reģiona pārvaldes, Latgales reģiona brigādes, Kurzemes reģiona brigādes, Zemgales reģiona brigādes un Vidzemes reģiona brigādes.

Turklāt VUGD struktūrā ietilpst Latvijas Ugunsdzēsības muzejs un tas darbojas Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas pārraudzībā.

Lasi arī: Auni atrisinās problēmas, bet Svariem vajag pārliecību par sevi; Dienas horoskops 20. septembrim visām zodiaka zīmēm

Lasi arī: Pētījumā tika noskaidrots, kādas lietas darīt kopā ar vīru pirms gulētiešanas, lai nodrošinātu, ka mājās valda laime

Šorīt Latvijas VUGD pārstāvji nāca klajā ar ļoti svarīgu un nozīmīgu informāciju visiem iedzīvotājiem! Iespējams daudziem pat tiks pārbaudītas mājas. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment