Volodina nosaukusi četras zodiaka zīmes, kuras 2023. gadā gaida debesu sods

Dažiem pavisam drīz iestāsies īsta melnā svītra dzīvē. Lai ko arī neuzsāktu, viss beigsies slikti. Pēdējā ziemas mēnesī visām zodiaka zīmēm atvērsies daudz iespēju. Bet briesmas un nelaimes sekos visur. Dažiem nāksies uzmanīgi attiekties pret problēmām un noteikti nedrīkst ignorēt likteņa zīmes.

Februāris ir pēcsvētku mēnesis, kad mēs visi atgriežamies rutīnā, pie tekošajām lietām. Reizēm tas var būt saistīts ar spēku izsīkumu, enerģijas samazināšanos.

Līdz pavasarim vēl ir vesels mēnesis, bet ziema ir jau paspējusi nogurdināt. Sasniegt mērķus, vai vienkārši priecāties par dzīvi kļūst arvien sarežģītāk. Jo īpaši asi mēs to sākām izjust pēc pilnmēness, kas bija 5. februārī.

Astroloģe Vasilisa Volodina brīdina, ka uz neveiksmju un nelaimes ceļa uzies tikai četras zodiaka zīmes. Lai arī kam viņi ķertos klāt, viss beigsies slikti. Pastāv liela iespējamība, ka to ietekmēs jūsu pagātnes rīcības. Atcerieties savas kļūdas?

Lasi vēl: WhatsApp pārstāvji nākuši gaismā ar paziņojumu, kuru jau tik sen gaidījuši simtiem šīs lietotnes izmantotāji!

Auni sastapsies ar nebeidzamām grūtībām un neatrisināmiem jautājumiem. Darbā iespējamas nesaskaņas tieši jūsu vainas dēļ, tāpēc nenāksiet runāt par lieliem panākumiem. Labāk netērēt spēkus jaunos projektos, bet pagaidām paņemt pauzi un labi atpūsties.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet lasot tālāk

Leave a Comment