Visums ir nolēmis šīs zodiaka zīmes apveltīt ar neredzētu veiksmes vilni, tomēr tikai oktobrī!

Laimīgo sarakstā ir trīs zīmes, kurām oktobrī Fortūna būs īpaši labvēlīga. 

Lauva


Oktobris Lauvam ir maksimālu panākumu mēnesis. Tava neatlaidība un mērķtiecība palīdzēs sasniegt ilgi lolotos plānus un pabeigt kādu no projektiem ar teicamiem rezultātiem.

Atzinība un finansiāls atalgojums par padarīto darbu tevi gaida mēneša vidū. Iespējams, ka daudzi Lauvas šomēnes tiks iecelti vadošos amatos.

Taču zvaigznes iesaka tev neatslābt un nezaudēt galvu panākumu dēļ, bet turpināt virzīties uz priekšu tādā pašā tempā un koncentrēties uz saviem pienākumiem.

Jaunava

Jaunavām oktobris būs zelta laiks gan personīgajā dzīvē, gan darbā. Tāpēc nāksies meklēt līdzsvaru un pat atteikties no vilinošiem piedāvājumiem.

Lai saglabātu un nostiprinātu panākumus, vislabāk doties neilgā atvaļinājumā kopā ar otro pusīti. Savukārt darbā nedrīkst zaudēt tempu, detalizēti pievēršoties tālākās attīstības stratēģijai.

Lasi vēl: Skumjas ziņas par latviešu teātra aktieri Uldi Dumpi

Mēneša vidū Jaunava var saņemt ziņas par ģimenes pieaugumu. Oktobra beigās pastāv liela iespējamība, ka kontos ieripos būtiskas naudas summas. Tā var būt gan vienreizēja prēmija, gan stabili papildu ienākumi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment