Vīra acu priekšā mūžībā devusies viņa mīļotā sieva, bērnu māte un izcila aktrise; visa ģimene šajā brīdī bija blakus

Vīra acu priekšā aizsaulē devusies viņa mīļotā sieva, bērnu māte un izcila aktrise. Visa ģimene šajā brīdī bija blakus un pavadīja pēdējā ceļā talantīgo aktrisi. 

9 dienas pēc cilvēka aiziešanas ir ļoti svarīga diena. Kāpēc mēs to uzskatām par īpašu dienu? Kristieši uzskata, ka cilvēka dzīve nebeidzas ar viņa eksistenci uz zemes.

Galu galā cilvēks nav tikai viņa ķermenis. No Svētajiem Rakstiem mēs zinām, ka cilvēka ķermenis ir mirstīgs, bet viņa dvēsele ir mūžīga. Pēc nāves dvēsele satiekas ar Dievu.

Vīra acu priekšā mirusi seriālu “Izsauciet vecmāti” un “Midsomeras slepkavības” zvaigzne Džeina Vitenšova

Ir mirusi slavena britu aktrise. Džeina Vitenšova aizgājusi mūžībā mājās tuvinieku ielenkumā.

Skumjo vēsti paziņoja Vitenšovas aģents no kompācijas “Stanton Davidson Associates”. BBC kanāla zvaigzne aizgāja mūžībā. Māksliniece savas dzīves pēdējās stundas pavadīja blakus vīram un draudzenei.

 

Kāds kolēģis raksturoja Vitenšovu ne tikai kā cienījamu aktrisi, bet arī kā “dārgu draudzeni, kura bija pārlieku dāsna un, ar kuru vienmēr varēja jautri pavadīt laiku”.

Lasi vēl: 2024.gadā pie šīm zodiaka zīmēm atnāks bagātība un neticama veiksme; tā notiek tikai reizi 10 gados

“Viņa bija ārkārtīgi talantīga aktrise un dublēšanas superzvaigzne, kas aiz sevis atstāja izcilu mantojumu – vairāk nekā 500 radio lugu, daudzas uzstāšanās BBC Radio Rep un daudzas neatkarīgas izrādes,” teikts “Stanton Davidson Associates” lapā.

Aktrises draugi ir patiesi sagrauti par šo traģēdiju. “Man ir ļoti skumji dzirdēt par Džeinas Vitenšovas nāvi. Ar viņu bija brīnišķīgi strādāt, un viņa bija tik talantīga,” sacīja aktrise Loreleja Kinga.

 

Leave a Comment