Kļūdas un strīdi sasniegs 3 zodiaka zīmes: ar ko bīstamas ir šīs mēneša beigas

Periods, kad Merkurs sāk kustēties pretējā virzienā, astroloģijā tiek uzskatīts par vienu no kritiskajiem periodiem. Kā pārdzīvot šo laiku, neradot ienaidniekus un problēmas?

Šogad vasaras pēdējās dienas būs īpaši jautras. Jaunas emocijas un negaidītas situācijas visām zodiaka zīmēm nodrošinās retrogrādais Merkurs, kas šajā pozīcijā atradīsies no 2023. gada 23. augusta līdz 15. septembrim.

Daudzi ar bažām gaida grūtā perioda sākumu, zinot mānīgās planētas iespējas. Visi ierastie un rutīnas procesi palēnināsies, būs grūtības izteikt savas domas, kas bieži novedīs pie strīdiem ar tuviniekiem un kolēģiem, bojātām iekārtām un pazaudētiem dokumentiem.

Patiesībā Merkurs ir retrogrāds ik pēc trim mēnešiem, tāpēc šis posms var iestāties līdz pat četrām reizēm gadā. Nepietiek tikai ar to, ja šajā periodā gaidi problēmas un karmiskās mācības.

Labāk nebaidīties, bet meklēt pieeju nestabilajai planētai. Astroloģe Tatjana Berežnaja pastāstīja par to, kā retrogrādais periods īpaši ietekmēs trīs zodiaka zīmju dzīvi.

 

Zivis

Zivīm raksturīga bagāta fantāzija, ilūzijas, emocionalitāte un naivums, bet Merkuram, kurš saistās ar Zemes stihiju, nav pazīstams visas šīs spēcīgās un pretrunīgās lietas. Līdz ar to šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs grūti izpildīt perioda prasības. No viņiem tiks gaidīta racionāla, loģiska un praktiska rīcība, kas mulsinās.

Taču galvenais Merkura uzdevums nav iedzīt Zivis lielā stresā. Vienkārši Merkurs no šīs zodiaka zīmes prasa stingrību un neparastu elastību.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment