Viņa vēl bija tik jauna… Vien 33 gadu vecumā mūžībā devusies ļoti zināma Ārste!

Viņa vēl bija tik ļoti jauna! Paziņots, ka 33 gadu vecumā mūžībā devusies labi pazīstama Ārste, ko noteikti zina daudzi, tomēr skumjā daļa ir tajā, kā tas viss ir noticis…

Argentīnas Atlantijas okeānā notikusī milzu nelaime, kurā bijusi iesaistīta latviešu ārste un  radioloģe Liene Frībe (dz. Zemniece), kura diemžēl ir devusies mūžībā. Viņas atvadīšanās ceremonija ir plānota sestdien, 17. februārī, Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā un notiks pulksten 17:30.

Liene tiks pieminēta kā mērķtiecīga ārste-radioloģe, kas apvienoja savu sirdi ar izcilu cilvēcisko pieeju. Viņas smaids, sirsnība un talants atstās neatņemamu ietekmi uz mūsu atmiņām. Mums viņa bija ne tikai kolēģe, bet arī lieliska sabiedrības un mūzikas entuziaste. Viņas mīlestība pret operu un vijolspēli vienmēr piepildīja mūs ar iedvesmu un dzīvīgumu.

Lieni Frībi atcerēsies kā izcili kompetentu un sirsnīgu ārsti, kas veltīja savu dzīvi pacientu veselībai un labklājībai. Viņas milzu ieguldījums atstās neizdzēšamu iespaidu ārstu kopienā un pacientu vidū.

Diemžēl esošais gadījums bieži vien mums atgādina par dzīves trauslumu un neparedzamību. Ģimenei, draugiem un kolēģiem izsakām visdziļāko līdzjūtību šajā grūtajā laikā, cenšoties sniegt atbalstu un iepriecināt ar kopīgiem piemiņas mirkļiem kā viņa to būtu vēlējusies…

“Sit tibi terra levis!” – lai tev zeme būtu viegla, – izsaka savu apbrīnu un līdzjūtību korporācijas paziņojums sociālajos tīklos. Šajā smagajā laikā stāvam kopā, daloties atmiņās un atbalstot viens otru.

Lai Lienes Frībes dvēsele dus mierā un viņas tuviniekiem spēku un pacietību šajā skumjajā brīdī.

Leave a Comment