“Viņa ļoti negaidīti kļuva par atraitni..”; Mūžībā devies slavenas dziedātājas vīrs

Vīrietim pēkšņi kļuva slikti, taču, neskatoties uz mediķu saskaņoto rīcību, viņu glābt neizdevās.

 

Šodien dziedātāja Diāna Gurtskaja negaidīti kļuva par atraitni.

46 gadus vecais Pjotrs Kučerenko pēkšņi mūžībā devās Mineralnije Vodī. Vīrietim pēkšņi kļuva slikti, taču, neskatoties uz mediķu saskaņoto rīcību, viņu glābt neizdevās.

Traģiskais incidents notika 20. maijā, kad Pjotrs Kučerenko atgriezās no komandējuma Kubā. Viņš bija ierēdnis un slavenās dziedātājas Diānas Gurtskas vīrs. Lidmašīnā viņam kļuva slikti, un lidmašīna veica avārijas nosēšanos Mineralnye Vody. Vietējie ārsti nekavējoties nāca palīgā un darīja visu iespējamo, lai glābtu 46 gadus vecās amatpersonas dzīvību. Tomēr, neskatoties uz visiem pūliņiem, Pjotru Kučerenko neizdevās glābt.

Viņa došanās aizsaulē bija īsts šoks Diānai Gurtskai un visiem, kas pazina šo talantīgo un laipno cilvēku. Saskaņā ar departamentu, kurā viņš strādāja:

Lasi vēl: “Mums ar meitiņu pienāca klāt skuķēns un pastiepa konču”; Tagad pārskrien šermuļi, iedomājoties kā viss varēja beigties

20. maijā mūžībā devies Krievijas Federācijas valsts sekretārs, zinātnes un augstākās izglītības ministra vietnieks Pjotrs Aleksandrovičs Kučerenko. Pjotrs Kučerenko kļuva slikti lidmašīnā, ar kuru Krievijas delegācija atgriezās no komandējuma Kubā. Izsakām visdziļāko līdzjūtību Pjotrs Aleksandroviča ģimenei un draugiem.

COMMENTS

Leave a Comment