Viktorija Raidosa, kas slavena no “Ekstrasensu cīņām”, ir paziņojusi patiesos neveiksmju un slimību cēloņus!

Veselība – pats dārgākais, kas cilvēkam ir. Mēs paši sev piesaucam slimības pat to nezinot. Zinot šos sīkumus ir iespējams neslimot nekad. 

 

Viktorijai Raidosai ir piecas domas par slimībām, kas izsūc cilvēka enerģiju. Mūsu domās pirmajā vietā parasti ir ļaunums, ko izmantojam pret sevi vai citiem.

 

Ļaunums

Tas ir spējīgs cilvēka enerģētiku izsist no līdzsvara.

 

Skaudība

Iznīcina mūsu enerģētiku un veselību reizē.  Sliktas emocijas atņem cilvēkam daudz vairāk enerģijas nekā fiziskas kustības, taču mēs to nemaz nenojaušam. Ar laiku pasliktināsies imunitāte un slimība būs klāt!

Bailes

Jo īpaši ja tās ir patstāvīgas, tad ir liela iespēja saslimt pat ar kādu bīstamu slimību, tādēļ mēģini izvairīties no bailēm vai tās pārvarēt.

 

Tu neesi pārliecināts par sevi

Ja cilvēks sev netic, tad viņam ir jāiegulda liels spēks, lai darītu ikdienas lietas. Ja tu sevi noniecināsi, tad skaidrs ir viens – saslimsi vienā momentā. Iespējams tādēļ tu tik bieži slimo. Atbrīvojies no bailēm!

 

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kurām februāra beigās sāksies melnā svītra

 

Lai gūtu panākumus, jums jābūt pārliecinātam un bezbailīgam. Neļaujiet savām negatīvajām emocijām ietekmēt jūsu attieksmi pret citiem. Ieklausies Viktorijas padomos, un tu spēsi uzveikt visas slimības.

Leave a Comment