Raidījuma “Ekstrasensu cīņas” dalībniece atklāj kā var nedēļas laikā piepildīt savu kvēlāko vēlēšanos

Viņa ir apveltīta ar spēcīgām spējām, kas palīdz viņai piepildīt viņas vēlmes un pārvarēt visas dzīves problēmas.

 

Šodien Jeļena Golunova atklāj un dalās ar dažiem saviem intīmākajiem noslēpumiem. Lai īstenotu savu sapni, jums būs nepieciešama balta svece, papīra gabals un jebkuras krāsas pildspalva.

Uzrakstiet savu mērķi uz papīra lapas. Pēc tam, izmantojot nazi, sadaliet sveci septiņās daļās, apejot svecei tā, lai līnijas atgādinātu horizontu. Izsaki vēlēšanos un aizdedz sveci. Koncentrējoties uz uzrakstīto vēlējumu un vērojot sveces liesmiņu, tava vēlme piepildīsies.

 

Lasi vēl: “Atklātas ķiploku maģiskās un neparastās īpašības”; Tici vai nē, bet tās patiešām strādā, padarot dzīvi labāku

 

Kad svece nodeg līdz galam, jāsadedzina vēlmju lapa un jāizpūš pelni pa logu. Vislabāk to darīt vienā un tajā pašā laikā, no rīta vai vakarā. Lai ātrāk sasniegtu savu mērķi, rituāla laikā jākoncentrējas tikai uz savu vēlmi un jāļauj citām domām novērst jūsu uzmanību.

 

Sekojiet līdzi gala iznākumam un neļaujiet šaubām vai resursu trūkumam stāties jūsu ceļā. Paturiet savu vēlmi un sveces rituālu pie sevis, līdz esat sasniedzis savu mērķi.

Pagaidām paturiet visu, ko zināt. Padomājiet par savu vēlmi kā vienu ar jums šīs septiņas dienas. To vajadzētu atcerēties tikai rituāla laikā.

Leave a Comment