Viktorija Raidos ir paziņojusi, kāda būs 2024. gada otra puse un kāpēc daudziem vajadzēs uzmanīties

Viktorija Raidos, ievērojamā ekstrasense un astroloģe, nesen ir paziņojusi, ko sagaidīt no 2024. gada otrās puses un kāpēc daudziem būs jābūt īpaši uzmanīgiem.

2024. gada otrā puse: pārmaiņu un izaicinājumu laiks

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Raidos prognozē, ka 2024. gada otra puse būs īpaši dinamiska un pilna pārmaiņu. Viņa uzsver, ka daudziem cilvēkiem šis periods var radīt gan iespējas, gan izaicinājumus. Planētu pozīcijas liecina par spēcīgām enerģijām, kas var veicināt pārmaiņas dažādās dzīves jomās, tostarp personīgajā attīstībā, karjerā un attiecībās.

Planētu ietekme un svarīgi notikumi

Raidos īpaši izceļ dažus nozīmīgus astroloģiskus notikumus, kas ietekmēs globālos un individuālos procesus:

Saturna retrogrāda kustība: Šis fenomens sākas 2024. gada jūlijā un turpināsies līdz oktobrim. Šajā periodā cilvēkiem būs jāatgriežas pie sen neatrisinātām problēmām, jāizvērtē savas iepriekšējās kļūdas un jāpielabo tās. Saturns retrogrādā bieži pieprasa disciplīnu un pacietību.

Jupitera tranzīts caur Dvīņiem: No jūnija līdz decembrim Jupiteris atradīsies Dvīņu zīmē, kas veicinās komunikāciju, izglītību un ceļošanu.

Mūsdienās Viktorija Raidosa ir pazīstama kā ievērojama zīlniece, taroloģe un okultiste. Viņas slava īpaši pieauga pēc tam, kad viņa uzvarēja populārajā televīzijas šovā “Ekstrasensu cīņas” 16. sezonā, kur piedalījās cilvēki ar pārdabiskām spējām.

Viktorijas sekotāji ir pārliecināti, ka viņai piemīt spēja ne tikai pareģot nākotni, bet arī skatīties pagātnē un atklāt to, kas parasti paliek slēpts no parasta cilvēka acīm. Viņa bieži vien prognozē nākotnes notikumus un labprāt dalās savās atklāsmēs ar sabiedrību, piesaistot plašu auditoriju un radot diskusijas par cilvēka spēju robežām.

Viktorija Germanovna Raidosa nāca pasaulē 1976. gada 27. decembrī Sanktpēterburgā. Ilgu laiku sabiedrībai nebija pieejama informācija par viņas dzīves gaitu, un visi dati bija balstīti tikai uz viņas pašas stāstiem. Vēlāk atklājās, ka Viktorija savu bērnību lielākoties pavadīja pie vecmāmiņas Zinaīdas, kura strādāja kā konstruktore. Jau četru gadu vecumā Viktorija sāka izrādīt paranormālas spējas, kas izcēla viņu starp vienaudžiem.

Jaunībā Viktorijai bija jāstājas pretī dažādiem kaitīgiem ieradumiem, tomēr viņa spēja no tiem atbrīvoties un atrast savu ceļu. Neskatoties uz to, ka viņa nav ieguvusi augstāko izglītību, Viktorija kļuva par ievērojamu figūru okultismā. Viņas pieejamie talanti un spējas piesaistīja daudzus cilvēkus.

Ragana bieži dalās ar savām domām un pieredzi, tostarp arī par savām attiecībām ar citiem pazīstamiem cilvēkiem okultisma pasaulē. Viņa atklāti izteica savu vilšanos par finālu, kurā piedalījās arī mags Aleksandrs Šepss, un pastāstīja, kā atšķirt īstu burvi no šarlatāna. Šī informācija raisīja daudz diskusiju, jo sabiedrībā bija radušās šaubas par Aleksandra Šepsa spējām.

Viktorijas dzīves stāsts un viņas attieksme pret dažādām parādībām turpina piesaistīt cilvēku uzmanību, liekot aizdomāties par paranormālo spēju patiesumu un to ietekmi uz cilvēku dzīvi.

Pēc Viktorijas domām, svarīgi ir pievērst uzmanību pirmajam iespaidam, ko cilvēks atstāj, jo tas bieži vien var atklāt daudz par viņa patieso būtību. Viņa uzsver, ka jābūt uzmanīgiem, ja ezotērisko prakšu pārstāvis mēģina iebiedēt vai arī nevajadzīgi palielināt savus pakalpojumu izdevumus, jo tas var liecināt par šarlatānismu.

Tikpat nozīmīgi ir rūpīgi izvērtēt, kā tiek apstrādāts katrs klienta pieprasījums. Viktorija uzskata, ka profesionālisms izpaužas ne tikai spējā pareizi interpretēt zīmes un simbolus, bet arī empātijā un godīgā attieksmē pret klientiem. Viņa bieži uzsver, ka zīlniekam vai okultistam jābūt ne tikai prasmīgam, bet arī ētiskam savā darbībā.

Astrologs Latvijai prognozē ļoti lielas problēmas, kuras sāksies jau tuvākajās pāris dienās – Kas īsti notiek?

Papildus šiem apsvērumiem Viktorija arī dalījās savā prognozē par gaidāmo Pūķa gadu, pievēršot īpašu uzmanību pavasara periodam. Viņa norādīja, ka šajā laikā ir sagaidāmas būtiskas pārmaiņas un notikumi, kas var ietekmēt daudzu cilvēku dzīves. Lai gan konkrētas detaļas netika atklātas, Viktorija uzsvēra, ka šis periods varētu būt gan izaicinājumu, gan jaunu iespēju laiks.

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment