Vienkārši tīrīšanas padomi efektīvam rezultātam: no kaļķakmens līdz nevainojamam spīdumam

Spoguļu tīrīšana

Lai noņemtu traipus no spoguļa, iemērciet tējas maisiņu karstā ūdenī uz dažām minūtēm. Kad tēja ir paguvusi ievilkties, izņemiet maisiņu un ļaujiet tam nedaudz atdzist, lai tas nebūtu pārāk karsts. Izmantojiet to, lai noslaucītu netīro spoguli. Berzējot virsmu ar tējas maisiņu, tas palīdzēs noņemt traipus.

Traipu noņemšana no koka dēlīšiem

Lai noņemtu traipus uz koka dēlīša, vispirms nosmērējiet netīro vietu ar sāli. Pēc tam paņemiet pusi citrona un ar to noberziet dēlīti. Citronā esošā skābe kopā ar sāli iekļūs koka porās, noņems traipus un uzlabos koka virsmas izskatu. Pēc tam koka dēlis būs izcili tīrs un izskatīsies kā jauns.

Krūzīšu nospiedumu noņemšana uz galda

Lai noņemtu krūzīšu atstātos nospiedumus uz galda, novietojiet tīras drānas gabalu uz vietas, kur ir riņķi. Ieslēdziet gludekli un pārvelciet drānu pāri galda virsmai. Gludekļa karstums palīdzēs iztvaikot ūdenim. Pēc šī procesa galds izskatīsies kā jauns un ūdens riņķi būs pazuduši.

Trauku tīrīšana

Lai notīrītu katlus un pannas, traukā pievienojiet sodu, citrona sulu un etiķi. Uzkarsē maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam izslēdziet karstumu un ļaujiet tam dažas minūtes nostāvēties. Citrona, sodas un etiķa maisījums labi noderēs katlu un pannu tīrīšanai un palīdzēs tos saglabāt tīrus un izturīgus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 2

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 2

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Šie vienkāršie virtuves tīrīšanas padomi palīdzēs ikvienam atvieglot un padarīt efektīvāku ikdienas tīrīšanu.

 

 

Leave a Comment