“Vienai zodiaka zīmei paredzēta bagātība, citai problēmas”: Elenas Golunovas horoskops 2022. gadam

Gaišreģe sniedza padomus katrai zodiaka zīmei. Jaunais 2022.gads būs dīvainu notikumu tīts gads. 

Ekstrasenss Elena Golunova, kas sevi pozicionē kā raganu, sastādījusi 2022. gada horoskopu visām zodiaka zīmēm. Ne visiem nākamais gads būs prieka pilns, bet, ja esi iepriekš brīdināts, tātad esi apbruņots.

Auni 2022. gadā var gaidīt veiksmi finanšu plānā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var gaidīt labu darba piedāvājumu augustā. Jau kopš gada sākuma var plānot kaut ko kardinālu un nepārdzīvot par kādām problēmām.

Vērši sāks jauno gadu ar aktīvu darbu pie sevis. Tas novedīs pie pozitīvām pārmaiņām – dzīve izmainīsies uz labāko pusi septembrī. Kopš tā brīža var nebaidīties pārvērst sapņus realitātē.

Dvīņiem 2022. gadā nepieciešams atbrīvoties no visa veida atkritumiem mājās. Jo vairāk jūs izmetīsiet, jo vairāk iegūsiet naudu un laimi ģimenes dzīvē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var nebaidīties realizēt iecerēto. Tāpat nevajag pārdzīvot par to, ka kāds jūs var apskaust.

Vēžiem gaidāms veiksmīgs gads. Atbrīvoties no grūtībām dzīves ceļā palīdzēs pozitīvas domas un enerģija. Nevajag pārdzīvot par apkārtējiem cilvēkiem – to darot, nepietiks spēka sev. Panākumus Vēži var gaidīt oktobra vidū, bet vasaras beigas ir vērts pavadīt ģimenes lokā.

Lasi vēl: Decembris: pienācis pats mistiskākais 2021. gada mēnesis; decembrī viss ir iespējams!

Lauvas 2022. gadā var piedzīvot finansiālu neveiksmi. Turklāt, jo vairāk viņi nervozēs, jo grūtāka būs situācija ar skaidru naudu.

Jaunavām nebūs vienkāršs gads. Savas aizkaitinātības un grūtā rakstura dēļ būs regulāri konflikti ar radiniekiem. Jaunavām jābūt par sevi pārliecinātām – un tad pie viņām atnāks panākumi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment