Vien 61 gada vecumā miris izcils filmu aktieris; viņš kopš 18.februāra atradās ārstu uzraudzībā

Šis aktieris atšķīrās no saviem kolēģiem ar lielo degsmi, mērķtiecību un drosmi izpildīt filmu laikā dažādus trikus bez kaskadieriem. 

61 gada vecumā miris Holivudas aktieris Toms Saizmors, kurš vislabāk pazīstams ar lomu Stīvena Spīlberga filmā Saving Private Ryan.

Toms Saizmors n.o.m.i.r.a Sent Džozefa slimnīcā Kalifornijā. Tur viņš gulēja kopš 18. februāra pēc pārciesta i.n.s.u.l.t.a, kura dēļ viņam bija smadzeņu a.n.e.i.r.i.s.m.a. Viņš bija k.o.m..ā.

Abi Saizmora bērni un viņa brālis Pols bija blakus viņa n.ā.v.e.s brīdī, teikts ģimenes paziņojumā, ko izplatījis aktiera menedžeris. Aktiera brālis Pols sacīja, ka ir “dziļi apbēdināts par zaudējumu”.

Pols Saizmors, Toma Saizmora brālis: “Viņš man bija svarīgāks par pašu dzīvību. Viņš mani ietekmēja vairāk nekā jebkurš cits, ko pazīstu. Viņš bija talantīgs, mīlošs, dāsns un varēja bezgalīgi izklaidēt jūs ar savu asprātību un stāstīšanas prasmēm. Esmu satriekta un man viņa vienmēr pietrūks.”

Lasi vēl: “Līgavai pirms kāzām bija liels stress”; kad lietas kļuva pārāk nopietnas un ārstam nācās visiem pateikt patiesību

Toms Saizmors sāka darboties filmās 80. gadu beigās, šajā laikā viņam izdevās filmēties daudzās filmās, bet galvenokārt otrā plāna lomās: Point Breaking, Natural Born Killers, Fight, Enemy of the State, Pearl Harbor, Black Hawk Down un Saving. Ierindnieks Raiens.

 

Leave a Comment