Vien 25 gadu vecumā šo dzīvi pēkšņi ir atstājis ļoti talantīgs sportists; viņš nespēja uzveikt slimību

Vien 25 gadu vecumā šo dzīvi pēkšņi ir atstājis ļoti talantīgs sportists. Viņš nespēja uzveikt slimību un diemžēl devās aizsaulē pavisam nesen. 

Pēc priesteru teiktā, šajā laikā ir iespējams runāt ar mirušu cilvēku. Viņš visu dzird, bet nevar atbildēt. Nāve ir tikai pāreja no vienas dzīves uz citu (kā pārģērbšanās). Šis ir ļoti būtisks laiks dvēselei.

Nāves kā tādas nav, jo cilvēka dvēsele ir nemirstīga. Pēc devītās dienas pēc nāves cilvēka dvēsele nonāk ellē, un tur paliek līdz četrdesmitajai dienai. Šajā laikā cilvēks izpērk savus grēkus, tāpēc ir ļoti svarīgi palīdzēt viņam ar lūgšanām un labiem vārdiem.

 

Miris vācu hokeja sargs Jans Dalgičs. Viņam bija tikai 25 gadi: Janvārī jaunajam Hannover Indians vārtsargam atklāja ļaundabīgu audzēju – neskatoties uz operāciju un lielo pārliecību, sportists šobrīd ir zaudējis cīņā pret slimību.

Bijušajam Vācijas junioru izlases spēlētājam, kurš bija spēlējis arī DEL2, vairāki eksperti bija paredzējuši lielu talantu un veiksmīgu karjeru. Taču 2023. gada 4. janvāris visu mainīja.

Tajā dienā, savā 25. dzimšanas dienā, Dalgičs tika hospitalizēts ārkārtas situācijā, kur viņam beidzot tika diagnosticēts ļaundabīgs smadzeņu audzējs.

Lasi vēl: 83 gadu vecumā klusi un mierīgi aizsaulē devies leģendārs aktieris un mīlošs tēvs

Dalgičam tika veikta operācija, un pēc tam viņš sociālajā tīklā Instagram ar uzmundrinošu ziņu: “Ar tīru sirdsapziņu varu teikt, ka operācija bija veiksmīga,” viņš sacīja janvārī. Tomēr tikai dažus mēnešus vēlāk audzējs atgriezās.

Viņš aizsaulē devās sestdien.

Leave a Comment