VIDEO. “Kamēr man tas pašam liksies svarīgi…” – ar negaidītiem jaunumiem klajā nācis Valtera Frīdenberga draugs, mūziķis Kārlis Būmeisters

Foto – eksrānuzņēmums

Latvijā populārais un talantīgais dziedātājs Kārlis Būmeisters, pēc ilgākas radošas pauzes, nācis klajā ar skaistiem jaunumiem un tos var novērtēt ikviens, jo tas, ko viņš ir radījis, ir patiešām kaut kas jauns un neparasts…

Kā zināms, mūziķis Kārlis Būmeisters bija ļoti tuvs mūziķa Valtera Frīdenberga draugs – viņi kopā bija jau kopš bērnības, kad abi kopā sāka dziedāt bērnu ansamblī “Dzeguzīte”, bet vēlāk abi nodibināja mūzikas grupas “Valters un Kaža” un “Putnu balle”. Valters diemžēl pēc ilgas cīņas ar smagu sli***ību devās mūžībā 2018.gada 17.oktobrī. Tas bija liels trieciens daudziem, protams, arī Kārlim, kurš bija tuvs Valtera draugs.

Nesen, raidījumā “Zilonis studijā” viesojās Valtera līgava Kristīne, kura atcerējās viņa pēdējās dzīves dienas. Viņa bija pavadījusi ar viņu kopā visus pēdējos viņa mirkļus, un atceras, ka tad, kad viņš jau bijis “pieslēgts pie aparātiem”, esot lūkojies tālumā – it kā sarunātos ar kādu.

Sieviete neslēpj, ka patiesībā viņa ir pateicīga par to, ka viņai ir bijusi tieši tāda pieredze, jo viņas mīļotais Valters varēja doties prom tad, kad viņš tam bijis patiešām gatavs, un viņai nākošajā dienā pēc tam bijusi pat atvieglojuma sajūta, jo līdz tam visa dzīve noritējusi lielās pārdomās un visas domas bijušas koncentrētas tikai uz otru cilvēku, bet tad, kad Valters devies prom – iestājies tāds kā atslābums.

Izpildi testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Kristīne arī piebilst, ka neizprot tos cilvēkus, kas nevēlas būt otram blakus viņa pēdējā brīdī, jo, visticamāk, ka viņi vienkārši baidoties no savām emocijām.

Taču Valtera draugs Kārlis šoreiz sagādājis jaunumus, kas ļaus pasmaidīt.

Foto – eksrānuzņēmums

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment