VID steidzami publicē nozīmīgu informāciju saistībā ar nodokļu atmaksu Latvijas iedzīvotājiem!

Nozīmīgu informāciju VID publiskojis pavisam nesen un viņi vēlas, lai šīs ziņas nonāk teju katra latvieša ausī, jo tā ir ļoti svarīga, saistībā ar nodokļu atmaksu. 

VID pavisam nesen publiskoja informāciju, kurā viņi lūdz visus būt modriem un uzmanīties no krāpniekiem, kuri ir aktivizējušies un mēģina izkrāpt cilvēkiem naudu.

Iedzīvotāji aicināti būt modriem, jo aktivizējušies krāpnieki, kas VID vārdā sūta SMS paziņojumus par nodokļu atmaksu. Diemžēl daudzi Latvijas iedzīvotāji jo īpaši seniori šai informācijai arī akli tic. 

Paziņojumā iekļauta saite, kas ved uz pikšķerēšanas vietni, kas imitē SEB i-banku (arī Luminor). Krāpnieku mērķis – izgūt bankas piekļuves datus. Iedzīvotājiem jābūt ļoti uzmanīgiem ar saitēm ko ver vaļā.

Lasi vēl: “Tu esi pati spēcīgākā sieviete uz šīs zemes!”; Nosaukti trīs sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm ir īpaši spēcīgs raksturs

VID atgādina, ka par naudas izmaksu nesūtīs SMS paziņojumu un šis paziņojums nav nevienu gadu sūtīts Latvijas iedzīvotājiem. Lūdzu, esiet modri un neticiet visam ko izlasiet!

 

Leave a Comment