Vēzis saskarsies ar noslēpumiem, bet Skorpioniem daudz darāmā; Dienas prognoze 29. augustam visām zīmēm

Augusta pēdējās nedēļas ceturtā darba diena, 2024. gada 29. augusts, izrādīsies veiksmīga, apgalvo eksperte Irina Bogdana. Portāla Spogulis žurnālisti ir detalizēti izpētījuši ekspertes prognozi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Aunu dzīvē šodien iejauksies apstākļi, kurus tu nevarēsi mainīt. Vienkārši ļaujies plūsmai un atceries, ka viss, kas šodien notiek, ir tavā labā.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsi gaida daudz patīkamu notikumu. Problēmas atkāpsies, un tev būs maz kas satraucošs. Izbaudiet šo mieru pilnā mērā.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi saskarsies ar neplānotu ceļojumu. Sagaidi krasas pārmaiņas, kas būs negaidītas, bet labvēlīgas.

Lasi arī: 5 zīmes, kas paredz veiksmi: tautas zīmes, kurām ticēja mūsu senči daudzus gadus

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēzis šodien saskarsies ar vairākiem jautājumiem un noslēpumiem. Tu vēlēsies uz tiem rast atbildes, taču visu uzzināsi pavisam negaidīti un ne tur, kur esi meklējis. Vienkārši atpūties, un viss atrisināsies pats no sevis.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien veiksies. Ja būsi aktīvs un uzņemsies iniciatīvu, tas atbalstīs tavas izredzes uz veiksmi.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šī būs veiksmīga diena, pilna pārsteigumu un noslēpumu. Jūs būsiet apmierināts neatkarīgi no apstākļiem. Ģimene un draugi tevi patīkami pārsteigs. Iespējams, jūsu viedoklis par kādu cilvēku vai kādu notikumu krasi mainīsies.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem eksperts iesaka paļauties uz savu intuīciju – tā tevi nepievils. Tev ir visas iespējas sasniegt savus mērķus. Tev nevajadzētu būt pieticīgam – parādīsi, uz ko esi spējīgs.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem šodien būs daudz darāmā. Nesteidzies darīt visu uzreiz, lai nepalaistu garām kaut ko svarīgu un izvairītos no kļūdām. Sper kādu soli, ko esi plānojis jau ilgu laiku.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki var izjust bailes no neveiksmēm un kļūdām. Tomēr bezdarbība tevi nekur nenovedīs.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzi sagaida pārmaiņu dienu. Dažas no tām var tevi pārsteigt, taču kopumā tās būs pozitīvas un labvēlīgas. Neaizmirsti sagādāt patīkamu pārsteigumu partnerim. Tuvinieki un mīļie cilvēki sniegs tev atbalstu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien eksperts iesaka Ūdensvīriem pievērst uzmanību finanšu jautājumiem. Neveltīsi laiku un esi uzmanīgs pret visām detaļām. Neriskē un esi piesardzīgs.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis šodien var justies nedaudz apjukušas. Tu vari kaut ko nokavēt vai aizmirst. Centies saglabāt koncentrēšanos un pieiet saviem pienākumiem ar vislielāko atbildību.

Leave a Comment