Vēzim vajadzētu doties uz ballīti, bet Zivīm – uz randiņu; Dienas prognoze 31. jūlijam visām zīmēm

Eksperte Alena Griga prognozē, ka jūlija pēdējā diena būs piepildīta ar spilgtiem notikumiem. Viņa iesaka šo dienu pavadīt aktīvi, darot lietas, kuras labāk neatlikt uz citu laiku.

Arī portāla Spogulis žurnālisti apstiprina interesantas prognozes 2024. gada 31. jūlijam.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām labāk šo dienu pavadīt netradicionāli, varbūt izmēģināt kādu ekstrēmu atpūtas veidu vai doties uz boulingu, lai apmierinātu dvēseles vajadzības.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem ieteicams pabeigt iesāktās lietas un projektus, izvairoties no jaunu un apjomīgu uzdevumu uzsākšanas, lai izvairītos no neveiksmēm un saglabātu labu garastāvokli.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsim ieteicams palikt mājās un nesteigties, lai izvairītos no kļūdām. Ieteicams atgūt spēkus, atpūsties un nodarboties ar sevis izzināšanu.

Lasi arī: Gudras saimnieces  apelsīnu mizas neizmet, bet izmanto – pastāstīsim kur, un vairs nekad mizas neizmetīsiet

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm tiek prognozētas labas dienas, un jūlija pēdējā diena nav izņēmums. Šis ir labvēlīgs laiks atpūtai brīvā dabā ar draugiem vai ģimeni, sportam, jaunām paziņām un iespējai iemīlēties. Visi tavi plāni var piepildīties, tāpēc izbaudi šo laiku.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem vajadzētu noorganizēt īsu ceļojumu vai mainīt vidi, pat ja tā ir pastaiga dabā vai mācības. Pilnveidojiet sevi un atklājiet kaut ko jaunu.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem ieteicams doties iepirkties un pavadīt vakaru ballītē ar draugiem. Palutini sevi ar kādu pirkumu, ko jau sen vēlējies, un izbaudi brīvo laiku tuvinieku sabiedrībā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment