Vēzim vajadzētu doties uz ballīti, bet Zivīm – uz randiņu; Dienas prognoze 31. jūlijam visām zīmēm

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim ieteicams atpūsties, nemeklēt sarežģītas dzīves jēgas un problēmu cēloņus. Ieteicams noskatīties relaksējošu komēdiju, apmeklēt teātri vai filharmoniju vai svētdien tikties ar draugiem kādā mājīgā kafejnīcā.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem ieteicams būt uzmanīgiem ar uguni, mehānismiem un fiziskām aktivitātēm, lai izvairītos no traumām. Labāk rūpēties par nesarežģītiem uzdevumiem un mierīgi sagatavoties jaunajai darba nedēļai. Šī ir labvēlīga diena plānošanai un esošās situācijas analīzei.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem ieteicams šo dienu pavadīt mierīgi, izvairoties no ekstrēmas atpūtas un nodarbojoties ar garīgām praksēm, lai atgūtu spēkus un novērstu traumas.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vislabāk šo dienu ieteicams pavadīt uz vasarnīcas vai ģimenes brīvdienās pie dabas, palīdzot radiniekiem un baudot socializēšanos. Tajā pašā laikā alkohols būtu jālieto ar mēru, lai izvairītos no veselības problēmām.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šajā svētdienā būs daudz darba un neatliekamu uzdevumu, tāpēc ieteicams strādāt vienatnē, lai izvairītos no konfliktiem un kļūdām. Ir svarīgi izvairīties no pēkšņām kustībām.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām ieteicams šo dienu pavadīt mājās, baudot grāmatu lasīšanu un mierīgu atpūtu. Uzmanies no iespējamām nepatikšanām uz ceļa, un ieteicams aprobežoties ar pastaigu pilsētas parkā.

Leave a Comment