Vērsis nedrīkst izrādīt iniciatīvu, un Dvīņi nedrīkst runāt par neko: horoskops 14. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Svētdien, 2024. gada 14. aprīlī, ir vērts pievērst uzmanību informācijai, kas nāk no ārpasaules. Apzināta uzmanība šīm ziņām var izrādīties noderīga jau tuvākajā nākotnē.

Šos un citus slavenās astroloģes Andželas Perlas padomus dažādām zodiaka zīmēm atklāja Spogulis žurnālistiem.

 

Uguns stihijas zīmes

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem nevajadzētu aktīvi meklēt jaunus draugus, bet ir jēga padziļināt kontaktus ar tiem, kas jau ir pārbaudīti laikā. Ja tavi draugi ir tālu, šis var būt laiks sevis izzināšanai un pārdomām par nesenajiem notikumiem un savu lomu tajos.

Ja kaut kas nesakrīt, ir vērts meklēt trūkstošo informāciju, jo drīzumā piekļuve šai informācijai var tikt ierobežota. Šodien ir labvēlīgi pavadīt laiku iecienītajās interneta lapās un tērzēt sociālajos tīklos. Iespējams, tu beidzot satiksi kādu, ko nekad neesi gaidījis satikt. Diena ir piemērota sarakstei un īsām pastaigām.

Lasi arī: Ko drīkst un ko nevajadzētu publicēt sociālajos tīklos: priestera viedoklis

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām ir svarīgi apdomāt iespējamās pārmaiņas apkārtējā vidē. Pašlaik daudzas lietas viņiem iet viegli, taču drīzumā var iestāties pastiprinātas aizņemtības vai asu strīdu periodi. Šo periodu var izmantot, lai stiprinātu saites.

Neaizmirsti apmainīties kontaktiem ar cilvēkiem, kas tev patīk vai varētu kļūt par taviem sabiedrotajiem. Diena ir piemērota arī sarakstei un svarīgu materiālu, piemēram, CV, nosūtīšanai. Sekojiet līdzi jaunākajām ziņām.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem ir labvēlīga diena ceļošanai un iepazīšanai, īpaši jau pazīstamos galamērķos. Ir svarīgi, lai tev būtu draugu atbalsts vai iepriekš zināms maršruts. Komunikācijas kvalitāte būs augstāka, ja tu jau pazīsti savu sarunu biedru.

Īpaša uzmanība jāpievērš nopietnām tēmām un jāapspriež visas nianses. Tas ir īpaši svarīgi Strēlniekiem, kuri saskaras ar problēmām saskarsmē. Šodien neliec lielas cerības uz jaunām pazīšanām, tās var būt īslaicīgas vai ar ierobežotu lietderību.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēžu personīgos centienus šajā laikā labāk atlikt. Ieteicams arī izvairīties no intensīvas fiziskas slodzes, jo prātam šajās dienās vajadzētu būt galvenajam darba instrumentam. Ja tavam stilam atbilst neformāla socializēšanās, tā būs visai piemērota.

Nesekmīgu mēģinājumu gadījumā, lai panāktu savstarpēju sapratni, ir prātīgi ieturēt pauzi. Tev nevajadzētu citiem atklāt savu dvēseli vai apspriest dziļi personiskas tēmas. Tomēr tev vajadzētu pievērst uzmanību oficiālu dokumentu, atskaišu, atsauksmju izpildei, administratīvo un korporatīvo jautājumu apspriešanai, iestāžu apmeklēšanai un informācijas meklēšanai internetā.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām zvaigznes iesaka izvairīties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas. Lai gan situācija sāk vērsties tev labvēlīgā gultnē, ir svarīgi pārskatīt savu stratēģiju. Tev nevajadzētu veikt pārmaiņas sasteigti, kamēr tev nav pieejama visa nepieciešamā informācija. Analizējiet savus izmēģinājumus un eksperimentus. Esiet vērīgi un sekojiet līdzi aktuālajiem notikumiem. Tas ir īpaši svarīgi, ja plānojat doties uz ārzemēm, uzsākt studijas, paplašināt uzņēmējdarbību, sadarbojoties, sakārtot maksājumus, vīzas vai finanšu dokumentus.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis vajadzētu koncentrēties uz to, lai veiksmīgi paveiktu rutīnas darbus. Šis ir labs laiks, lai pabeigtu iesāktos projektus, veiktu izmaiņas tekstā vai programmā. Arī nelieli pirkumi un maksājumi būs veiksmīgi.

Tomēr ir vērts atlikt svarīgas sarunas vai centienus. Kazlēni šajās dienās var justies mazāk pārliecināti intelektuālajos un lietišķajos aspektos un riskēt izmantot nepiemērotu toni vai nepārliecinošus argumentus. Iepriekš sagatavojies iespējamām grūtībām, kas var rasties rīt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment