Dubultā pūķa mēnesis: kā ievilināt veiksmi savā dzīvē līdz 4. maijam

Ķīniešu mitoloģijā pūķis simbolizē bagātību un panākumus. Koka pūķa gada atnākšana rada īpašu enerģiju, un šobrīd mēs atrodamies dubultā pūķa periodā, kas ilgst līdz 4. maijam.

Ko tas mums nozīmē un kā mēs varam izmantot šo enerģiju savā labā? Atbildi uz šo jautājumu noskaidroja Spogulis žurnālisti.

 

Kā nekļūdīties un piesaistīt veiksmi periodā līdz 4. maijam?

Pēc slepenās fengšui ekspertu domām, tagad ir īpaši svarīgi līdzsvarot abu pūķu, ko pārstāv koka un zemes elementi, enerģijas. To harmonija var mums nest ne tikai veiksmi, bet arī bagātību. Kā to panākt?

Pūķis parasti tiek uztverts kā spēcīgs un aizraujošs simbols, kas var simbolizēt drosmi, spēku un aizstāvību. Šī zīme ir saistīta arī ar turību, prestižu un augstām ambīcijām.

Cilvēki, kas saitīti ar šo simbolu, parasti tiek uzskatīti par drosmīgiem, neatlaidīgiem un radošiem. Viņi var būt ambiciozi un mērķtiecīgi, meklējot panākumus dzīvē. Pūķa gadā dzimušie cilvēki var būt arī lojāli un aizrautīgi pret savām interesēm.

Turklāt pūķis ķīniešu kultūrā tiek uzskatīts par simbolu, kas var aizsargāt no ļaunuma un nelaimes. Tāpēc pūķis dažkārt tiek izmantots kā aizsargājošs simbols ķīniešu arhitektūrā, piemēram, uz ieejas vārtiem vai templīs.

Lasi arī: Ko drīkst un ko nevajadzētu publicēt sociālajos tīklos: priestera viedoklis

Kopumā pūķis  simbolizē spēku, drosmi, turību un aizsardzību, un tiek uzskatīts par pozitīvu un aizraujošu zīmi.

Eksperti iesaka pievērst uzmanību krāsām un elementiem, kas saistīti ar šo periodu. Melnā, zilā un zilā krāsa simbolizē ūdens elementu, kas veicina harmoniju un piesaista bagātību.

Tomēr tas nebūt vēl nav viss!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment