“Vēlies uzlabot savu dienu? Uzzināt, kaut ko jauku?”; Izvēlies ziedu pušķi un uzlabo savu garstāvokli

Ziedi ir īpaša, tikko taustāma, smalka valoda jūtu un emociju nodošanai. Ziedi ir iedvesmas, skaistuma, garīguma, līdzjūtības, mīlestības, pateicības, draudzības simbols. 

 

Draugi, es vēršu jūsu uzmanību uz krāsu testu. Jums ir jāizvēlas sev spilgtākais, patīkamākais, skaistākais un pievilcīgākais pušķis.

Tālāk varat izlasīt šī pavasara testa rezultātu, kas paredzēts, lai uzlabotu garastāvokli, ienirt maiguma un siltuma atmosfērā.

 

ZIEDU PUŠĶIS 1

Tāpat kā ziedi, arī cilvēks var dot ieguldījumu šajā pasaulē, radot skaistumu un pārveidojot to ar saviem unikālajiem talantiem un spējām.

Ziedi var palīdzēt ieraudzīt pasauli jaunās, neizpētītās krāsās, atgādinot, ka dzīve ir ne tikai melnbaltas bildes, bet arī ar krāsām un nokrāsām piesātināti audekli. Esmu gatava atvērties kā zieds un gremdēties apkārtējā skaistumā. Tā es jūtu visu mīlestību un atbalstu, ko saņemu no savas iekšējās būtības, no savām saknēm, senčiem, ģimenes.

Esmu gatava un spēju radoši izpausties un būt brīva no bailēm meklēt savu ceļu un darīt to, kas mani iedvesmo.

 

ZIEDU PUŠĶIS 2

Katrs cilvēks ir zieds, kas var augt un plaukt, ja viņa ceļā tiek virzīta gaisma un siltums. Un tikai tad, kad visi ziedi brīvi atveras, mēs varam redzēt visu šī dārza skaistumu un smaržu.

Esmu gatava augt un plaukt kā maģisks tūkstoš ziedu pušķis, un ar katru dienu kļūstu skaistāks un pievilcīgāks, piesaistot manā dzīvē vairāk mīlestības un cieņas. Es apbrīnoju un iedvesmojos no pasaules skaistuma, un es nebeidzu brīnīties par dažādajām dzīvības formām man apkārtējā dabā. Es izstaroju mīlestību uz dzīvi, saņemot un uzņemot saules enerģiju.

 

ZIEDU PUŠĶIS 3

Cilvēki ir ziedi dzīves dārzā. Kāds izklāj ziedlapiņas un priecē ar savu skaistumu, kāds slēpjas ēnā un sniedz mierinājumu savai apkārtnei. Mēs visi esam dažādi, taču katrs zieds ir svarīgs un nepieciešams, lai izveidotu greznu pušķi.

 

Lasi vēl: “Ziņa, kas jums vajadzīga tūlīt!”; Izvēlies akmeni un uzzini sev domāto ziņu

 

Esmu ticības un optimisma pilna, un es ticu savām spējām sasniegt jebkuru mērķi, ko esmu noteicis. Es piesaistu savā dzīvē aktīvus un iedvesmotus cilvēkus, kuri ļauj man izpausties kā inteliģentam, harizmātiskam vadītājam.

 

 

Turpini lasīt, pārējo ziedu pušķu ziņu, nākošajā lapā

COMMENTS

  • This is thhe perfect web ste forr anyone who really wants to finbd out
    aboout thijs topic. Youu kow a whole lot its almost
    ough to argue ith you (not thgat I persoally would wat to…HaHa).
    Yoou defiunitely puut a fresh spin on a subject which haas been writtenn
    about forr ages. Wonderful stuff, just wonderful!

  • <cite class="fn">733</cite>

    This paragraph presdents clear ida in ffavor of the neww viewers of blogging,
    that genuinely howw to doo running a blog.

  • <cite class="fn">cutt.ly</cite>

    Write more, thats all I have too say. Literally, it sees ass though youu relied onn
    thee video too make yor point. Youu obviously knbow what youre talking about,
    wwhy wawste your intelligence onn just posting videos to yyour blog when yyou could be giving uus something enlightening to read?

Leave a Comment