“Mēness ir ļoti īpašs..”; Izvēlētais mēness pateiks, kā sasniegt to, ko vēlaties

Šodien aicinu jūs ienirt savā bezapziņā, lai noskaidrotu, vai tevī nav kaut kas tāds, kas kalpo par šķērsli, liedzot sasniegt to, ko vēlies.

Pilnīgi visiem ir bloķējošas instalācijas. Dažreiz viņi ir diezgan racionāli un darbojas kā novērotāji, pasargājot mūs no pārsteidzīgiem un priekšlaicīgiem lēmumiem. Bet gadās, ka mēs sevi bloķējam, baiļu vadīti, kas patiesībā izrādās iedomātas un kurām nav nekādas saistības ar realitāti.

Noskaidrosim, kas jūs traucē. Kurš mēness attēls piesaistīja jūsu uzmanību visvairāk?

1 MĒNESS

Jūs esat pārliecināts cilvēks, un tas neapšaubāmi ir pluss. Jūs zināt, kā aizstāvēt savu viedokli, iet pareizo ceļu un īstenot sapņus. Tomēr dažreiz jūsu pārliecība iegūst citu nokrāsu, pārvēršoties pārmērīgā pašpārliecinātībā. Tieši pašpārliecinātība brīžiem liedz atzīties, ka neesi visvarens un visvarens, tāpēc, tāpat kā visi cilvēki, esi spējīgs kļūdīties.

Savas spītības dēļ malkas var sacirst daudz. Un tikai pēc kāda laika, kad kaut ko izlabot ir gandrīz neiespējami, saproti, ka kļūdījies. Centieties pēc iespējas ātrāk atzīt sev savas kļūdas vai to, ka esat izvēlējies nepareizo ceļu. Tādā veidā jūs varat izvairīties no nevajadzīgiem sarežģījumiem un daudz agrāk sasniegt vēlamos mērķus.

 

2 MĒNESS

Tev patīk pavadīt laiku ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Sazinoties ar viņiem, jūs vienmēr radāt sirsnības, atvērtības un siltuma atmosfēru. Tomēr dažreiz jums var būt ārkārtīgi grūti tikt galā ar savu emocionalitāti. Šādi notikumi jūs nogurdina. Jūs esat pārāk satraukti, vienlaikus tērējot daudz garīgā spēka. Iemesls ir tāds, ka jums ir grūti proporcionāli sadalīt savus emocionālos resursus.

Lasi vēl: “Ar šiem vīriešiem gultā būs “auksti”! “; Lūko, kuras zodiaka zīmes ir šajā sarakstā

Šī pieeja noved pie straujas noguruma un noguruma, kā rezultātā – pie straujas produktivitātes krituma visās dzīves jomās. Mēģiniet iemācīties pareizi plānot savu laiku un pārdomātāk sadalīt spēkus. Emocionāli neieslēdzieties tur, kur varat dzīvot mierīgi, pavadot minimālu sajūtu pieredzi. Apgūstot šo savu funkciju, jūs varat sasniegt daudz vairāk.

 

 

Turpini lasīt, pārējo mēness nozīmi, nākošajā lapā

Leave a Comment