Vecmāmiņa man iemācīja, kur mājā nedrīkst glabāt naudu. Ienākumi vairs neaizplūst kā ūdens cauri maniem pirkstiem

Savulaik es naudu mājās glabāju uz grīdas ierīkotā slēpnī, gadījumā, ja ierastos zagļi. Pēc tam, kad to uzzināja mana gudrā vecmāmiņa, viņa man teica, ka es savā dzīvē piesaistu finansiālas problēmas.

Izrādās, ka šādā vietā nevar glabāt savus iekrājumus. Tagad, saskaņā ar tautas gudrību, es zinu, kur mājās nekad nevajadzētu slēpt savu nopelnīto naudu.

Pabeidziet lasīt šo ierakstu, ja nevēlaties, lai jūsu nauda izplūst no jūsu rokām kā ūdens caur pirkstiem.

Kur mājās nevajadzētu glabāt naudu, lai nesagādātu sev nabadzību un trūkumu?

 

Mūsdienās ne visi cilvēki uzticas banku sistēmai, dodot priekšroku naudas glabāšanai mājās. Turklāt ne visi spēj sakrāt pienācīgu naudas summu, lai to noguldītu depozītā.

Taču vieta, kur paslēpt naudu, ir jāizvēlas gudri! Galu galā, saskaņā ar tautas gudrību, ir nepiemērotas vietas mūsu mājās. Ja tajās paslēpsiet naudu, tā ne tikai nepalielināsies, bet arī ātri pazudīs no mūsu dzīves.

Mana vecmāmiņa man stāstīja, ka katrai banknotei ir sava unikāla enerģija. Tāpēc vieta finanšu glabāšanai ir jāizvēlas pareizi.

Ja nevēlaties, lai izdevumi jūs nepārtraukti vajātu, nekad neglabājiet šeit naudu:

Guļamistabā. Šī telpa ir paredzēta atpūtai. Un enerģija tajā ir atbilstoša. Tāpēc, ja savus uzkrājumus glabāsiet guļamistabā, nauda “slinkos” un pārstās ienākt.

Lasi vēl: “Mēs Beidzot esam saskaitīti!” Kāds tad šobrīd ir Latvijas iedzīvotāju īstais kopskaits?

Vienkārši sakot, mēs riskējam iemidzināt savu naudas plūsmu. Savukārt finansēm patīk aktivitāte un kustība. Tāpēc nekad neslēpiet tās telpā, kurā guļat. Īpaši neveidojiet slēptuvi pie gultas vai zem matrača.

Lasi vēl : Paziņots Vangas pareģojums, kas tika datēts uz 2025. gadu – Cilvēkus sagaida baisas lietas

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment