Vasilisas Volodinas galvenais horoskops: 3 zodiaka zīmes riskē jūnijā pazaudēt pilnīgi visu

Zināmā astroloģe brīdina šīs zodiaka zīmes par neveiksmēm.

Vasilisa Volodina, kura tiek uzskatīta par vienu no pašām zināmākajām krievu astroloģēm, pastāstīja, kāds būs 2022. gada jūnijs. Viņa atzīmēja, ka šī gada saimnieks – Melnais Ūdens Tīģeris – būs žēlsirdīgs pret izlēmīgiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem.

Visvairāk iespēju viņš dāvinās tiem, kas, par spīti grūtībām, ir gatavi virzīties pretī saviem mērķiem. Tomēr Tīģera simpātijas noteikti nebūs trīs zodiaka zīmju pusē – jūnijā viņiem zvaigznes sola daudzas problēmas. Pastāstīsim, kuras zodiaka zīmes jau pavisam drīz riskē pazaudēt visu.

Lauva

Saskaņā ar Vasilisas Volodinas sacīto, viskaraliskākās zodiaka zīmes pārstāvjiem jūnijs kļūs par smagu pārbaudījumu mēnesi. Lauvas ir pieradušas sekot savām vēlmēm, neaizdomājoties par to, kādus rezultātus šāda rīcība var radīt.

Lasi vēl: Viņi ir saņēmuši veiksmes skūpstu: zodiaka zīmes, kuras līdz pavasara beigām iegūs vērienīgu naudas summu un īstenos sapņus

Zvaigznes vēsta, ka pirmajā vasaras mēnesī Lauvām nāksies atteikties no šāda dzīves stila

Vieglprātīga un neapdomīga rīcība var novest pie pilnīga posta. Turklāt tas attiecas ne tikai uz karjeru, bet arī privāto dzīvi. Tagad uzskatāmi nav labākais laiks, lai kavētu darbu vai strīdētos ar tuviniekiem sīkumu dēļ – tas viss var pārvērsties lielās problēmās. Astroloģe rekomendē Lauvām būt uzmanīgām.

Svari

Šīs gaisa stihijas pārstāvji jūnijā arī saskarsies ar virkni problēmu. Problēmas viņi izjutīs absolūti visās dzīves sfērās: gan profesionālā jomā, gan privātā.

Svariem vajag jau laikus sagatavoties grūtībām un iemācīties pieņemt šo periodu kā izturības pārbaudi, pēc kā viņi kļūs spēcīgāki.
Turklāt, kā atzīmē Vasilisa Volodina, pamatā nelabvēlīgi notikumi nomāks stiprā dzimuma pārstāvjus. Sievietēm, kas dzimušas Svaru zīmē, zvaigznes lielas grūtības nesola.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment