Vasilisa Volodina nosauca dienu, kad trīs Zodiaka zīmes varēs izkļūt no “Likteņa Melnās Strīpas”: 25. decembris

Ja tevi pārņēma Melnā Strīpa, tad tev, tāpat kā nevienam citam, vajadzētu saprast, cik tas ir grūti un tu gribi pēc iespējas ātrāk no tā tikt ārā. Vasilisa Volodina prognozēja, ka 25. decembris kļūs par sava veida tuneli starp skumjo pagātni un laimīgu nākotni, šī ir pārsteidzoša diena.

Tas ir piepildīts ar pozitīvu enerģiju un nes tikai prieku un pāreju uz jaunu dzīves līmeni, jo jūs to gaidījāt! Zvaigznes veidojas dīvainā un nedaudz neparastā veidā, šādas kombinācijas zvaigžņu valstībā ir ļoti reti, stāsta astroloģe.

No 25. decembra pasaulē nolaidīsies zvaigžņotā kosmosa siltums un būs iespējams ienirt nezināmos laimes plašumos. Šīm zodiaka zīmēm ir ļoti paveicies. Vasilisa ir pārliecināta, ka veiksmes klātbūtni jūs sāksiet just jau krietni ātrāk.

Lasi vēl: Zināmas grupas solista 22 gadus vecā meita atrodas smagā stāvoklī reanimācijā: ”Kad ieraudzīju, es viņu neatpazinu”

Strēlnieks

Melnā josla uz visiem laikiem paliks pagātnē, un tajā pārāk apmaldījušies cilvēki varēs atrast izeju uz gaišāku nākotni. Ja tagad liktenī viss ir skumji, tad 25. decembrī tev ir visas iespējas sākt jaunu, laimīgu un daudzveidīgu dzīvi!

It kā jūrā no dubļu peļķes, it kā no sala siltumā vai paradīzes salās no mazas pilsētiņas – jūs nonāksiet jaunā brīnišķīgajā harmonijas pasaulē. Jums veiksies it visā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment