Vanna, kas 20 minūšu laikā izvilks no organisma visus toksīnus – izmēģiniet arī jūs!

Cilvēki jau gadsimtiem ilgi ir lietojuši Epsom sāli, jo tas palīdz attīrīt organismu, kā arī to lietoja dārzkopībā un telpu uzkopšanā.

Šī sāls atšķiras no citām ar to, ka tā ir dabīgs un tīrs minerālvielu avots, jo tās sastāvā ir magnija sulfāta savienojumi. Tie palīdz attīrīt organismu, veicot visa organisma detoksikāciju.

Sāls spēj ļoti ātri uzsūkties caur ādu un tiešā ceļā  nokļūst asinsvados. Ādai ir poraina membrāna, kas uzsūc sāli, paralēli izvadot ārā toksīnus.

Līdzko sālim klāt tiek pievienots ūdens, tiek stimulēts toksīnu izvadīšanas process.

Magnijs ir ļoti nepieciešama viela vairāk nekā 325 fermentiem, palīdzot noņemt iekaisumu, samazina nervu un muskuļu saspringumu, stimulē asinsriti.

Sulfāti ir nepieciešami veselai ādai, nervu šūnām un locītavām. Šī viela izvada toksīnus un veicina papildu līdzekļa veidošanos, lai radītu olbaltumvielu molekulas, kas noder smadzeņu audiem un locītavām.

Regulāras sāls vannas var palīdzēt cīnīties ar sāpēm muskuļos, mikozes, palīdz ārstēt kāju un nagu sēnītes, podagru, ārstē sastiepumus un traumas, hroniskas slimības un sāpes, samazina iekaisumu, attīra ķermeni, kā arī regulē minerālu līdzsvaru.

Grūtniecēm, cilvēkiem ar kardiovaskulārām slimībām, kā arī tiem, kam ir atklāti apdegumi un vaļējas brūces, pirms šīs sāls lietošanas būtu nepieciešams konsultēties ar savu ārstu.

Kā sagatavot vislabāko vannu ar Epsom sāli?

Vannas procedūrai būs jāpatērē aptuveni 40 minūtes, jo organismam ir nepieciešamas 20 minūtes, lai atbrīvotos no toksīniem, un 20 minūtes (vai pat vairāk), lai no ūdens uzņemtu visas veselīgās minerālvielas.

Kā rīkoties? Sekojiet mūsu instrukcijām!

  • Bērni, kas sver no 27 līdz 28 kg: vannai klāt lieciet 1/2 glāze Epsom sāls.
  • Bērni, kas sver no 28 līdz 45 kg: pievienojiet vienu veselu glāzi sāls.
  • Bērni un pieaugušie, kas sver no 45 līdz 68 kg: vannai klāt lieciet 1, 5 glāzes Epsom sāls.
  • Pieaugušie, kas sver no 68 līdz 90 kg: standarta izmēra vannai klāt lieciet divas glāzes sāls.
  • Ja jūs sverat vairāk par 90 kg, tad katriem nākošajiem 50 kg klāt lieciet 1/2 glāzi Epsom sāls.

 

Vēl pāris ieteikumi:

Lai pastiprinātu šādā vannā esošo antioksidantu darbību, varat klāt pieliet arī 1/2 glāzi olīveļļas, jo tā ir ļoti veselīga un tās sastāvā ir polifenols.

Tāpat vannai klāt varat pielikt maltu ingveru vai kajēnas piparus. Šīs divas sastāvdaļas spēj sasildīt ķermeni, palīdzot sviedru veidā atbrīvot organismu no kaitīgajiem toksīniem.

Kad dosieties šajā ārstnieciskajā vannā, izvairieties no ziepēm vai dušas želejām, jo tās tikai pasliktinās ķermeņa detoksikācijas procesus. Pēc vannas ir ieteicams 1 – 2 stundas atpūsties.

Pastāstiet par šo arī citiem – dalieties!

Avots: vrutmilife.com

Leave a Comment