Vanga nosauca precīzu pandēmijas beigu datumu – viss beigsies ar “gaiļa kliedzienu”

Bulgāru gaišreģe norādīja, ka 2022. gads būs izšķirošs laiks cīņā ar nelaimi. Tomēr skeptiķi iesaka pragmatiski izturēties pret Vangas pareģojumiem.

Gaišreģes Vangas krusttēvs Sergejs Kostornojs iepazīstinājis ar kārtējo viņa radinieces “vēstījumu” par vispasaules epidēmiju, kas beigsies ar “pirmo gaiļa kliedzienu”.

Savas dzīves laikā dziedniece pat minējusi izplatītās infekcijas avotu, no kā sazvērestības teoriju cienītāji izdarīja secinājumu, ka viņa runā par koronavīrusu.

Lasi vēl: Bordāns: pēc 15.novembra apmeklējot tieši ŠO vietu, vajadzēs uzrādīt sertifikātu

Sergejs Kostornojs un Vangas tulksStojans Petrovs atgādināja par Vanga pieminētiem “draudiem no dzeltenajiem”. Gaišreģe bieži runāja par “kroni, kas karājās pār pasauli”, kas sāks ietekmēt cilvēci “Spoguļa 2020. gadā”. Acīmredzot Vanga domāja par Ķīnu, jo tieši tur tika atklāta slimības avota vieta – vietējais zivju tirgus Uhaņas pilsētā.

Sākotnēji vīruss tika saukts par “Uhaņas vīrusu”, tāpat kā tā pirmais celms. Nododot Vangas vārdus, Kostornojs minēja, ka, par laimi, cilvēce atradīs ieroci pret nelaimi.

Tagad viņš saprot, ka radiniece paredzēja vakcīnas vai vairāku vakcīnu izstrādi, kas palīdzēs ierobežotu covid-19. Viņa arī runāja par noteiktām “zālēm”, taču pirms to izgudrošanas cilvēce izmēģinās citas cīņas metodes.”Pretlīdzekļa” izgudrošana prasīs vismaz divus gadus.

Vanga savas cerības izteica attiecībā uz “kliedzošā gaiļa” dienu – 2022. gada 21. martu. Saskaņā ar seno slāvu horoskopu, šajā laikā iestājas pavasara ekvinokcijas diena.

Lasi vēl: Noslēgusies Ministru kabineta sēde, kurā lemts par ierobežojumiem pēc lokdauna beigām. LŪK!

Bet skeptiķi joprojām ir piesardzīgi pret tik precīzu prognozi. Viņi aicina orientēties uz Gaiļa gadu, kas būs2029. gadā. Tomēr interneta lietotāji uz nākotni raugās optimistiski un uzskata, ka tieši 2022.gads būs izšķirošais covid-19 izskaušanā.

Leave a Comment