Vanga minējusi 2 zodiaka zīmes, kuras šogad gaida “zelta kalni”, bet pārējie diez vai sasniegs ko ievērības cienīgu!

Zivis

Pēc Vangas domām, Zivīm gandrīz visā palīdz zvaigznes, planētas un pašas debesis. Dabiski, ka zodiaka zīmi viņa neminēja, bet šodien ir skaidrs, par ko ir runa.

Aprīlī Zivīm būs ārkārtīgi smagi jāstrādā, lai maijs būtu vairāk vai mazāk ienesīgs.

Atšķirībā no Vērša, šajā laikā tev ir iespēja doties atpūsties. Tik un tā nekas nopietns nenotiks. Pikniks pie dabas krūts tev palīdzēs ne tikai izveidot attiecības, bet arī uzlabos veselību. Bet dažām Zivīm Vanga ieteikusi jaunus vai nepabeigtus vaļaspriekus pārvērst biznesā. Protams, viņa nelietoja vārdu bizness, bet teica: “Ko vien vēlēsies savai dvēselei, tas arī piepildīsies ar uzviju” – aptuveni tā skan Vangas sacītais tulkojumā no maķedoniešu valodas.

Šādi pasākumi ne tikai palielina peļņu, bet arī sniedz iespēju labi nopelnīt, jo šogad tas noteikti var būt galvenais ienesīgais bizness, kuram nauda nav vajadzīga. Panākumi un veiksme šajā jomā palīdzēs īstenot visus grandiozos plānus.

Ikviens zina, ka Zivju zīmē dzimušie ir sapņainas personības, kuru idejas nav nemaz tik skaidras. Bet šogad atbilstoši savam mērķim var mainīt pilnīgi visu. Zivis beidzot varēs īstenot savas slepenākās vēlmes, zinot, ka apkārtējie sapratīs un ka dzīve mainīsies uz labo pusi. Protams, jebkurš uzsāktais bizness būs veiksmīgs. Beidzot ir pienācis brīdis, kad īsta veiksme uzsmaida Zivīm.

Tomēr ir divi nosacījumi.

Pirmais nav piemērots visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem. Diemžēl, ja cilvēks neturpina cītīgi strādāt un rūpēties par sevi un savu dzīvi, lielas pārmaiņas nevar gaidīt. Arī otrais nav piemērots visiem. Es varu tikai pieņemt, ka tas ir atkarīgs no domām. Īsāk sakot, jaunuzņēmumiem nevajadzētu krist izmisumā, ja kādu dienu viņiem rodas problēmas ar darbību vai naudu.

Lasi vēl: Beidzot ir zināms kā notika skumjais atgadījums ar leģendāro Kenu Bloku: ”Pasaule sēro, jo leģenda ir devusies mūžībā”

Viss būs labi. Bagāta un grezna dzīve klauvē pie Zivju durvīm, kad zvaigznes sapratīs, ka Zivis ir to pelnījušas. Saskaņā ar Vangas prognozi māja, automašīna vai pārcelšanās uz citu pilsētu vai valsti – to visu Zivis iegūs tuvākajos gados. Vienīgais, ko Vanga neminēja, vai tas visssagādās prieku Zivju zīmē dzimušajiem.

 

Leave a Comment