Valsts policija Jelgavā arestēja jaunieti, kurš pastrādājis sirdi plosošus noziegumus

Pilngadīgais jaunietis aizturēts un noskaidrots, ka viņš noziedzīgos nodarījumus veicis ar vēl divām nepilngadīgām personām, kuras likumsargi noskaidroja un aizturēja.

Pilngadīgais jaunietis izdarījis vēl vienu pārkāpumu Zemgales reģionā – izraisījis negadījumu, kā rezultātā gāja bojā cilvēks. 29.jūlijā Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Jelgavas novadā, Līvbērzes pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums.

Automašīnas “Audi” vadītājs iemidzis, iebraucis pretējā braukšanas joslā, uzbraucis gājējai un nobraucis no brauktuves, iebraucot kokā.

Negadījumā dzīvību zaudēja sieviete, savukārt jaunietis guva traumas, tāpēc tika nogādāts medicīnas iestādē. Konstatēts, ka jaunietim nav nemaz transportlīdzekļu vadīšanas tiesību.

Lasi vēl: Šodien pēc smagas cīņas mūžībā devusies Latvijas izglītības sistēmas aprindās zināma speciāliste

Valsts policija jaunieti aizturēja un viņam tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Šobrīd pret šo jauno vīrieti ir uzsākti kriminālprocesi par degvielas zādzību, automašīnas reģistrācijas numura zīmju zādzībām un ceļu satiksmes negadījumu, kurā dzīvību zaudēja sieviete.

Leave a Comment