Valsts policija aizdomās par sievietes slepkavību Bolderājā aiztur divus vīriešus; atklājas kas neparasts

Valsts policija aizdomās par sievietes slepkavību Bolderājā aiztur divus vīriešus.

Šā gada 29. maijā Valsts policijas amatpersonas par 1984. gadā dzimušas sievietes slepkavību Bolderājā īsi pēc notikušā aizturēja iespējamos vainīgos – 1967. un 1971. gadā dzimušus vīriešus.

Vakar, 31. maijā, 1967. gadā dzimušajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu, bet 1971. gadā dzimušajam vīrietim piemēroja ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli, raksta Valsts policija savā ”facebook” profilā.

Svētdien, 29. maijā, ap pulksten 20.35 Valsts policijā tika saņemts izsaukums uz kādu adresi Rīgā, Bolderājas mikrorajonā, kur kādas mājas kāpņutelpā atrasts sievietes līķis ar vairākām durtām brūcēm krūškurvī un kājā.

Uz notikuma vietu nekavējoties izbrauca Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Kurzemes iecirkņa amatpersonas, VP RRP Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 1. nodaļas amatpersonas, kā arī Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki.

Par 1984. gadā dzimušās sievietes slepkavību Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Kurzemes iecirknī tika uzsākts kriminālprocess. Savukārt Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki uzreiz pēc notikušā, tās pašas dienas vakarā aizturēja iespējamos vainīgos – 1967. un 1971. gadā dzimušus vīriešus.

Lasi vēl: Jaunas mīlestības sākums: 3 zodiaka zīmes jūnija pirmajās dienās pārņems spilgts jūtu uzplaiksnījums

Pirmstiesas izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka šā gada 29. maijā dienas laikā kāda kompānija – divi vīrieši un viena sieviete lietoja alkoholiskos dzērienus pie upes Bolderājā. Kad sāka līt lietus, kompānija devās uz dzīvokli pie viena no vīriešiem, kur turpināja lietot alkoholu.

Kādā brīdi starp sievieti un vienu no vīriešiem sākās verbāls konflikts, kas pārauga vardarbībā, proti, vīrietis ar kājām sāka spārdīt sievieti, sperot vairākas reizes pa galvu. Pēc kāda brīža, kad abi vīrieši bija aizmiguši, sieviete izlavījās no dzīvokļa un devās pie savas paziņas, kurai izstāstīja par notikušo.

Tālāk sekoja brutāla izrēķināšanās – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment