Valsts drošības dienests izplata steidzamu brīdinājumu Latvijas iedzīvotājiem! Kas tajā teikts?

Valsts Drošības dienests pirms pavisam neilga laika publiskoja ļoti svarīgu informāciju, kuru ir nepieciešams izlasīt visiem Latvijas iedzīvotājiem!

 

Kas ir Latvijas valsts drošības dienests?

Latvijas Valsts drošības dienests (VDD) ir Latvijas Republikas valdības iestāde, kas ir atbildīga par valsts iekšējo drošību un pretterorisma darbību.

VDD uzdevumi ietver informācijas iegūšanu un analīzi, lai novērstu un apkaro drošības draudus, kā arī nodrošinātu valsts aizsardzību un konstitucionālās kārtības saglabāšanu.

Šī iestāde strādā, lai novērstu un apkaro konkrētus drošības draudus, piemēram, terorismu, ekstrēmismu, korupciju un citus noziedzīgos nodarījumus, kas apdraud valsts drošību.

Tāpat VDD darbojas, lai novērstu ārvalstu valstu ietekmi uz Latvijas iekšējo drošību un uzrauga sabiedriskos pasākumus, lai nodrošinātu sabiedrības drošību.

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem alimentu maksātājiem! Gaidāmas izmaiņas

Valsts drošības dienests strādā ciešā sadarbībā ar citām Latvijas iestādēm, piemēram, Valsts policiju, Satiksmes policiju un Ārlietu ministriju, lai nodrošinātu valsts drošību un tiesiskumu. VDD ir svarīga iestāde, kas palīdz uzturēt kārtību un drošību valstī.

Valsts drošības dienests izplata steidzamu brīdinājumu Latvijas iedzīvotājiem! Un lūk, kas tajā ir teikts! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment