Vakar pie Ventspils avarējis lidaparāts: Jaunākā informācija par avarējušās lidmašīnas pasažieriem!

Līdz pirmdienas rītam glābējiem nav izdevies atrast nevienu cilvēku no lidmašīnas, kas svētdienas vakarā avarēja Baltijas jūrā, netālu no Ventspils, intervijā TV3 raidījumam “900 sekundes” pastāstīja Nacionālo bruņoto spēku Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra vadītājs Pēteris Subbota.

Subbota stāstīja, ka, saskaņā ar glābēju rīcībā esošo informāciju, lidmašīnā bijuši četri cilvēki, bet sakari ar lidaparātu pazuduši jau ilgu laiku pirms avārijas.

Meteoroloģiskie laika apstākļi meklēšanas darbiem patlaban esot diezgan labvēlīgi. Drīzumā virs avārijas vietas pacelsies Valsts robežsardzes helikopters, bet pēc tam tiks lemts par to, kā īstenot tālākos meklēšanas darbus, pastāstīja Subbota, piebilstot, ka cer uz dienas gaismas palīdzību meklēšanā, ziņo tvnet.lv.

Savukārt Latvijas Televīzijā viņš stāstīja, ka pašlaik meklēšana notiek 6×6 kilometrus lielā teritorijā, kur jūras dziļums ir ap 60 metriem. Meklēšanu atvieglo tas, ka zināma precīza avārijas vieta un laiks.

Līdz šim meklēšanu veikuši divi krasta apsardzes kuģi un viens robežsargu kuģis, kas tagad devies uz Ventspili. Meklēšanā aicināti palīgā arī kaimiņvalstu dienesti, raksta tvnet.lv.

Lasi vēl: Svarīga un noderīga informācija visiem lopkopjiem!

Kā ziņots, svētdienas vakarā netālu no Ventspils jūrā noticis aviācijas negadījums, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūra. Saskaņā ar vietnes “Flightradar” informāciju Baltijas jūrā netālu no Ventspils avarējusi Austrijā reģistrēta privātā pasažieru lidmašīna.

Kā vēsta Spānijas laikraksts “El Pais”, atsaucoties uz spāņu avotiem, kas ir pazīstami ar situāciju ap negadījumu, lidmašīna piederējusi vācu ģimenei.

Tvnet.lv

Leave a Comment