Vakar Daugmalē kāds vīrietis izmisīgi saucis pēc palīdzības, tomēr policija vēl joprojām viņa ķermeni nav atradusi

Vakar, 17.martā ļoti skumjš notikums norisinājās pie Daugmales. Vīrietis kurš pastaigājās netālu pēkšņi izdzirdēja, ka kāds kliedz pēc palīdzības, tomēr kad viņš atskrēja vīrietis jau vairs nebija redzams. 

Liktenīgā rītā Daugmalē kāds makšķernieks ļoti strauji ielūzis ledu. Viņa ķermenis vēl joprojām nav atrasts. Daugavā pie Nāves salas šobrīd ir redzama vien kaste ar dažādiem makšķerēšanas piederumiem un milzīgs caurums ledū. Tas ir viss, kas ziņo par nelaimi.

Vakar, 17.martā tur ielūzis ir kāds makšķernieks, kurš lūdzies un kliedzis pēc palīdzības, tomēr netālu esošais vīrietis paspēja atskriet tikai, kad makšķernieks vairs nebija redzams virs ledus.

 

Policija skaidro, ka netālu no notikuma vietas tika atrasta automašīna, kura tiek uzskatīta par šī noslīkušā makšķernieka automobīli. Pēc tās policija ir uzzinājusi iespējamā cilvēka vārdu un uzvārdu. 

Lasi vēl: Dziedātāja Roberto Meloni dzīvē ļoti skumjš notikums; visi steidz sacīt atvadu vārdus

Atbildīgie dienesti lūdz būt uzmanīgiem un nedoties uz ledus, jo tas ir ļoti plāns un jebkurā mirklī var cilvēku ieraut zem ūdens. Atgādināsim, ka Rīgā šobrīd ir aizliegts atrasties uz ūdenstilpnēm.

 

Leave a Comment