Vairumam zodiaka zīmju zvaigznes prognozē ļoti grūtu gadu, taču ir arī tādas, kurām veiksies vairāk nekā jebkad

Dvīņi

Visus Dvīņu zīmē dzimušos sagaida ļoti strīdīgs gads. Viņus aptuveni vienādi ietekmēs gan planētu saspringtie aspekti, gan harmoniskie. Piemēram, Plutona harmoniskais aspekts ietekmēs agrīnos Dvīņus no marta līdz jūnijam.

Viņa ietekme izskatīsies pēc vēlmes palielināt savu varu un ietekmi pār citiem cilvēkiem (gan personīgajā, gan biznesa jomā). Tajā pašā laikā jūs varat kļūt saprātīgāks un stiprāks, aizrauties ar psiholoģiju vai mistiku. Daži var sevī atklāt dziednieka spējas.

 

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu sagatavoties vētrainam un grūtam gadam. Šīs zīmes pārstāvjiem 2023. gads turpinās ar svarīgām pārmaiņām, kas aizsākās 2022. gadā. Tas ir saistīts ar aptumsumiem, kas jau otro gadu iet pa Vērsis-Skorpions zīmju asi.

Tiks turpināti un pabeigti pērn radušies procesi un situācijas. Izmaiņas sociālajā statusā, personīgajā dzīvē, pasaules uzskatā un sevis uztverē – tās ir galvenās gada tēmas. Maijs un oktobris būs šo notikumu pagrieziena jeb pēdējie punkti.

Lasi vēl: Diemžēl svētdien mūžībā devies latviešu lauksaimnieks, uzņēmējs un politiķis

Strēlnieks

Samērā labvēlīgs gads Strēlniekiem, lai arī ne bez nepatikšanām. Veiksmīgākais laiks ir no janvāra līdz maijam, kamēr Jupiters sekos saistītā ugunīgā Auna zīmei. Jupiters ir ne tikai laimīgākā planēta astroloģijā, bet arī Strēlnieka valdnieks.

Un tas divkāršo tā efektu. Ja 2023. gadā ir jāizdara kaut kas svarīgs, tad ieplāno to uz februāri-maiju. Janvāris kopumā ir nelabvēlīgs gada mēnesis, jo šajā mēnesī notiek Marsa un Merkura retrogrāds. Gada otrā puse būs mazāk veiksmīga, centies visas svarīgās lietas paveikt līdz jūlijam.

 

Leave a Comment