“Vai tāda zīme ir arī uz tavas plaukstas?”: Šī zīme uz rokas ir tikai simtgadniekiem – steidzami pārbaudiet

Ilgs mūžs veselīgā ķermenī daudziem cilvēkiem tiek dots dzimšanas brīdī un iezīmēts plaukstās, apliecina hiromanti. 

Hiromanti veica pētījumus par viņsaulē devušos cilvēku rokām, lai noteiktu saistību starp dzīves līnijas garumu un mūžībā došanās vecumu.

Šī darba rezultāti parādīja, ka galvenais ir nevis līnijas garums, bet gan attālums, kādā tā atrodas no krokas, kas atdala īkšķa pamatni no plaukstas.

Turklāt šeit ir svarīgi nevis absolūtie izmēri, bet gan proporcionālie, tas ir, kas atbilst pirkstu stāvoklim, proti, vidējam un gredzenveida pirkstam, vienā no savām intervijām tiešsaistē skaidroja hiromants Vladimirs Finogejevs.

Pēc viņa ekspertu novērojumiem par diviem simtiem cilvēku vecumā no 80 līdz 100 gadiem, “Diez vai ir iespējams noteikt simtgadniekus pēc pirkstu formas, lai gan ir divi mazi āķi.”

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa hiromantu tic tradicionālajam postulātam, kas saka, ka “garām aknām raksturīgs garš mazais pirksts”, Finogejeva analītiskie secinājumi joprojām ir pretēji – no 200 vecāka gadagājuma cilvēkiem, uz kuriem viņš skatījās, ir garš mazais pirksts – tika novērots aptuveni 30%.

Lasi vēl: Priecīga ziņa visiem, kuri dzīvo šajās pilsētās: Jums tiks samazināta apkures maksa

Tāpat, pēc eksperta novērojumiem, mūsu valsts talantīgo skolotāju un zinātnieku vidū nereti sastopami cilvēki ar visparastāko mazo pirkstiņu, kas kliedē dažus maldīgus priekšstatus par dzīves ilguma saistību ar dzīves līnijas garumu uz plaukstām.

 

Turpini lasīt, ko īsti nozīmē un kādai ir jābūt līnijai uz plaukstas, nākošajā lapā

Leave a Comment