“Vai tāda zīme ir arī uz tavas plaukstas?”: Šī zīme uz rokas ir tikai simtgadniekiem – steidzami pārbaudiet

Pēc pieredzējuša hiromanta teiktā, dzīvības līniju tradicionāli sauc par līniju, kas apņem īkšķa pacēlumu: “Dažos gadījumos garās dzīves līnijas īpašnieki devās viņsaulē agrāk nekā īsās līnijas īpašnieki. Šīs ir labas ziņas cilvēkiem, kuriem šīs līnijas garums uz rokas ir satraucošs.

Simtgadnieku roku izpēte parādīja, ka galvenais ir nevis līnijas garums, bet gan attālums, kādā tā atrodas no krokas, kas atdala īkšķa pamatni no plaukstas. Tajā pašā laikā galvenā loma ir nevis absolūtajiem izmēriem, bet gan proporcionālajiem, tas ir, kas atbilst pirkstu stāvoklim, proti, vidējam un gredzenveida pirkstam, ”skaidroja rokas speciāliste.

 

1. Ja dzīvības līnija uz abām rokām nepieskaras pirmajai asij, tad katrs tās tuvinājuma milimetrs īkšķim ir vienāds ar samazinājumu par 1 gadu no 80 gadiem.

 

2. Ja rokas pirmā ass pieskaras dzīvības līnijai uz abām rokām, tad dzīves ilgums ir 80 gadi neatkarīgi no dzīvības līnijas garuma. Ja pirmā ass šķērso dzīves līniju divas reizes, tad dzīves ilgums palielinās līdz 95 gadiem.

Lasi vēl: Kāda ģimene vēlējās sev pagalmā izrakt peldbaseinu, bet tā vietā uzdūrās uz 8000 gadu seniem kauliem – kam tie piederēja?

 

3. Ja dzīves līnija skar otro asi – 100 dzīves gadi.

Leave a Comment